Tonttu-ukko

Tags:

5 kommenttia - “Tonttu-ukko”

 1. Kaisu Kirjoittaa:

  Määkin voisin melkein tehhä jotain tämmöstä blogia. 😛 Mutta sitten pitäis skannata joskus jottain.

 2. arua Kirjoittaa:

  Tää on yllättävän kivutonta, vaikka saa nähdä kuinka kauan tätä jaksaa pitää. Mäkin skannailen näitä vanhoja ensin, sillä Tarinat eivät (toivon mukaan) vanhene! Tästä ei muutenkaan tule mitään ”mitä mulle tapahtui tänään”-blogia, joten uudet merkinnät saa odottaa vielä hetken.

 3. Kaisu Kirjoittaa:

  Njjooo, no eihän sinne samanpäivän juttuja tarttis tehä. EHkäpä mäkin teen ton nukkeblogin lisäksi jonku satunnaisotos blogin. On kuitenkin tullu piirrettyä välillä tuohon päivikseenki jotain peräti.

 4. Rika Kirjoittaa:

  Hei hoi Aura, ylitys ja kiitos kun olet aloittanut tämän blogin!
  Ja sun on turha ottaa mitään paineta tämän kanssa, ei kenenkään blogi ole sellainen, jota päivitetään joka päivä, kerran viikossakin saa lukijat tyytyväisiksi. Mutta aina ei edes lukioistakaan tarvitse välittää, tiedän liiankin monta tyyppiä jotka aloittavat blogin, laittavat muutaman merkinnän, pitävät tauon ja lopettavat koko homman. Itseä se suututtaa, mutta eihän sille voi mitään, jos ei blogin pitäminen tunnu sopivalta hommalta.
  Ja toisaalta, jos haluaa pitää blogia, muttei jaksa päivitellä ja saa sen takia lukioilta valituspostia.. se kannattaa vain nähdä hyvänä asiana, lukijat ottavat yhteyttä ja välittävät! Mutta sitten miten itse reagoi siihenkään, on oma ongelma. Toiset ahdistuu eikä päivitä vielä puoleen vuoteen, jotkut taas saavat siitä inspiraatiota ja päivittävät saman tien.

  Niin ja itse merkinnästä, itse olen katsonut koiraa konttaavaksi lapseksi ja pikkupoikaa vanhaksi mummoksi.

 5. arua Kirjoittaa:

  Rika: Kiitos kannustuksesta! 🙂 En aio lopettaa tätä ainakaan ihan heti, vaikka aika harvoin tulee tehtyä mitään mitä tekisi mieli laittaa nettiin. Ja lisäksi stressaa kun ei itse ehdi revetä joka paikkaan kommentoimaan kaikkia blogeja, miksi siis olettaa että kenenkään pitäisi tätäkään lukea? Väärin ajatella noin, tiedän. Mutta toivon että tämä antaa inspistä tehdä lisää jotain ei-niin-huolellisia merkintöjä, sellaisia joissa voi piirtää omaksi huviksi ja kokeilla kaikkea, stressaamatta liikaa siitä kuinka hyvä lopputuloksesta tulee. Mun ”blokki-kutsu-sitä-miksi-tahansa” on kestänyt nyt ihan liian kauan. Sitä paitsi tämä on ehkä hyvä tapa kokeilla onko mun jutuilla oikeasti menekkiä. Narullan menekistä en tiedä, mutta yritän laittaa tänne siitäkin juttuja, ja tehdä jotain. Edes jotain. Sen konsepti kun on suunniteltu pitkälle sarjalle, ei mikään ihme ettei se toiminut.

Jätä vastaus