Tampere Kuplii 2010

Ennen kuin laitan tänne lisää vanhoja juttuja, laitan tämän tänne Keijjon mieliksi:

Chilisuklaakahvihan on hyvää. :B

Tags: , ,

8 kommenttia - “Tampere Kuplii 2010”

 1. Niilo Kirjoittaa:

  Jee. Kivaa että teit blogin.

  (olipa hyödyllinen kommentti)

 2. Hannele Kirjoittaa:

  Jes, lukisin mielelläni lisää.. mitä sitten tapahtuu?? 🙂 Ihan samaa mieltä oon Keijon (Kuinka monella J:llä se pitää sanoo?) kanssa, pidän, vahvaa, tykkään. Chilivaniljakahvi on kai ihan ok, jos se ei olisi litkua, hehehe… vai olikohan sè? Outoa kun ei juo enää kahvia, niin ne on joko litkua tai liian kitkerää. Paitti se Paula-tytön tarjoama, mikä oli sopivaa. Eikun suklaa..

 3. arua Kirjoittaa:

  Osa kahveista laimenee jos siellä on jotain seassa, ite laitan usein kardemummaa mikä vie kahvista kitkeryyden ja se ei kaikkia miellytä… Mut tee on paremman makuista muutenkin, mikäli siis juo oikeaa teetä eikä niitä kitkeriä teepusseja. (Kyllä nekin menevät toisinaan mutta eivät maistu hyvältä.) Ite kyl taidan keittää kahvistani aina litkua. :/

 4. verna Kirjoittaa:

  Aina mä missaan kaikki sarjisfestarit. :C Ja Irlannissa on olemassa-olematon sarjakuva kulttuuri. Prkl.
  Tykkään kyl sun unimerkinnöistä, mutta kiinnostais kyl lukee enempi myös sun arjesta. Sulla on jokin maaginen tapa tehdä arjesta mielenkiintosta, joka inspiroi piirtämään omastakin arjesta, olisi välil vaikka kuinka tylsää… Tosin sulla se toimii paremmin. : D
  Joskus blokista pääsee just kokeilemalla uutta (tai ei-uutta eri lähestymis tavalla), voisithan sä hyvin kokeilla päivis-tyylii johonkin ei-tosi-tarinaan?

 5. arua Kirjoittaa:

  Kiitos, mut luulen että se on vain harjoittelusta kiinni… Olen tehnyt sitä niin kauan ja miljoona sivua. Mut joo, kaivelin vanhoista kirjoista yhtä ja toista skannattavaa. Kaikkea wanhaa ei viitsi laittaa enää (bloginhan pitäisi olla ajankohtainen, mutta en jaksa välittää kun ei mulla juuri mitään uutta ole muutenkaan) eli pian on tulossa myös vanhoja arkijuttuja. (Ja lisää unia. >: )

 6. verna Kirjoittaa:

  Kun koittais se päivä että mä saisin tehtyä miljoona sivua. XD Mä en tainnut saada edes mun ekaa kuvapäivistä täyteen, ja pidin vuoden taukoa ja alotin sitten jo uuden.. joka ei ole vielä täynnä edes vuoden jälkeen. Välil panostan vähän liikaa, vaikka pitäis vaan piirtää suoraan tussilla, ja monia juttuja jää vaan piirtämättä kun ”ei ole aikaa”.

 7. Eve Kirjoittaa:

  Joo ei ole kovinkaan mainitsemisen arvosta jos en tunnista ihmisiä, hävetti vaan ihan helvetisti. x) Mut oli hauska kumminki törmätä pitkästä aikaa.

 8. arua Kirjoittaa:

  Se on hyvin mainitsemisen arvoista jos mä tunnistan, sillä niin ei käy yleensä koskaan. 😀

Jätä vastaus