Kissaherätyksiä pääsiäisenä

Olen niin aamu-uninen että tunnusmusiikkini voisi hyvin olla kappale I’m Only Sleeping.

Ja osa 2:

Tags: , ,

24 kommenttia - “Kissaherätyksiä pääsiäisenä”

 1. keijjo Kirjoittaa:

  Näistä keskustellaan enemmän feisbuukissa kuin täällä :D)))

 2. arua Kirjoittaa:

  No ilmankos en sitten koskaan kuule kommentteja töistäni jos ne on aina jossain piilossa. 😛

  Naamakirjaan en liity.

 3. keijjo Kirjoittaa:

  Sinä oot piilossa, kamu, ei kommentit.

  Naamakirja on ihmiskunnan fiksuin härveli.

 4. verna Kirjoittaa:

  Mahtavaa. : D

  Kun asuin vielä kotona, koira lähetettiin mua herättää, ja usein tuli makaamaan naaman tai vatsan päälle. Ja se tosiaan paino sen 20-30 kiloa.

 5. arua Kirjoittaa:

  Hmm, no voi olla. Naamakirja ei silti kiinnosta monesta syystä.
  Tosin luotan siihen että jos jokin on oikeasti hyvää se kyllä noteerataan (vaikka ei olisikaan facebookissa). Jos ei noteerata, siihen on ehkä hyvä syy.

  Verna: Auts. XD

 6. arua Kirjoittaa:

  Ööö ja hetkinen, jos mä pidän blogia niin onko se mun syy etten tajua mennä hakemaan kommentteja jostain aivan toisesta mediasta? >: P
  Sori, oli pakko. Naamakirja = evil.

 7. keijjo Kirjoittaa:

  Naamakirja on varmasti evil niinkun koko netti, kapitalismi, tiedotusvälineet, kieli, tanssi, lotto ja kasvissyönti, mutta se on myös vähemmän evil kuin nuo, ja ensimmäinen ympäristö jossa 400 miljoonaa ihmistä voi jutella keskenään useita keskusteluja yhtä aikaa.

  Paraikaa monet löytävät sen avulla majoituksen tai kyytejä lento-ongelmien takia nyyjorkissa tai ranskassa. Siellä kehitellään ideoiden kanavointia, siellä tutustutaan saman henkisiin ihmisiin, siellä synnytetään toimintaa asioiden aikaansaamiseksi ja toisten torjumiseksi. Siellä löytää kirjasuositteluja ja neuvoja tietokoneongelmiin. Siellä myydään ja ostetaan ja sovitaan tapaamisia. Siellä neuvotaan akvarellitekniikoita ja esitellään kiintoisia blogisarjakuvia, myös sinun, koska linkittäminen on netissä luvallista XD

 8. arua Kirjoittaa:

  Se on silti evil. Enkä muista mitä niiden tietosuojakäytäntöjen kanssa oli säätöä mutta nekin taisi olla evil.

  Ja aiheuttaa riippuvaisuutta: heti kun siitä tulee puhetta alkavat ihmisten silmät kiilua: ”Hei, liity säkin feisbuukkiin niin mä voi lisätä sut kavereihin! *__*”

 9. Kaisu Kirjoittaa:

  Haha! Tuo on niin totta. Nukut siis edelleenkin kuin tukki. Muistanpa monet aamut kun muka-herätin sinut Limingassa. 😛 Aura ei herää helpolla.

 10. keijjo Kirjoittaa:

  Joten siinä täytyy olla jotain ;D

 11. arua Kirjoittaa:

  ”Kerää koko sarja.” Pokemon. Tuota kaveria mulla ei ole vielä!

  Kaisu: Oon mä joinakin aamuina jopa herännyt ja sitten todennut että en herännytkään oikeasti… Mutta näistähän kerroin jo. 😛

 12. Kaisu Kirjoittaa:

  Joo, kerroit. 😀 Niinkun NIkke Knatterton, tässä unessa hän näkee että hän nukkuu sikeästi…

 13. keijjo Kirjoittaa:

  Sehän siinä on ajatus. Päämääränä on 7 miljardia kaveria miinus ne joitten kaa ei viitti.

 14. keijjo Kirjoittaa:

  Oli miten oli, tuo on ainut paikka missä voi synnyttää keskustelua. Heittää sinne uutisen, artikkelin, teoksen tai oman ajatuksen ja katsoo ketkä ja miten siihen vastaavat. Voi syntyä pitkiä keskusteluja joissa löydän ensi kertaa asioita joista en tiennyt mutta jotka olisi pitänyt tietää. Näin käy muillekin. Missään muualla tämmöinen ei ole mahdollista.

  Ja pirun välttämätöntä se nykymaailmassa on, siis että ihmiset löytää mahdollisuuden vaihtaa ajatuksia. Koska sota on tulossa ja vihaa jo kylvetään.

 15. arua Kirjoittaa:

  Mikäli uutispalstojen keskustelijoihin on luottamista tässä hetii tulla noin 10 maailmanloppua ennen sitä sotaa. Toivottavasti ajatuksia vaihtavat ne joiden sitä olisi syytä tehdä, mutta mitkään naamakirjat eivät voi parantaa sitä että suuri osa ihmisistä on niin typeriä. Maailmassa on ihan tarpeeksi ongelmia ilmankin että niitä järjestetään väkisin lisää. :/

  Osittain Väinöä lainatakseni, jos kaikki maailman ihmiset pakotettaisiin katsomaan Totoro, lukemaan Nalle Puh ja pelaamaan Loco Rocoa niin sotia ja ahdistusta olisi varmasti vähemmän. Eikä olisi pahitteeksi lainata elämänasennetta yhteistyö-kaljamaha-apinoilta.

 16. verna Kirjoittaa:

  ”Kerää koko sarja” tosiaan.
  Feissarissa mulle lähettelee jotkut tyypit kaveri-pyyntöi ja ei ole mitään hajua keitä ne ees on, kun ne ei vaivaudu edes lisäämään viestiä. : /

  Mua feisbuuk rupesi ahdistamaan – en poista sen varalta jos haluun pelaa netin kautta UNOa (joka on hieno peli, vaikkakin oikeassa seurassa parempi).

 17. keijjo Kirjoittaa:

  En lue uutispalstojen keskulsteluja koska ne on evil. Käynnistän ja osallistun mieluummin semmoisiin keskusteluihin jotka todella kohentaa maailmaa ja vähentää typeryyttä. Ja käytäntö kyllä osoittaa että typeryys vähenee keskustellessa.

  Totoro on paras, Nalle Puhista en tiedä ja Loco Rocosta pitää tietää enemmän. Mitä on yhteistyö-kaljamaha-apinat?

  (Mitä väliä sillä on mitä tyyppejä kaveriksi pyrkii? Maailmaamme syntyy koko ajan ihmisiä eikä meiltä kysytä saako ne tulla vai ei. Toisaalta oma valinta ei voi perustua riittävään tietoon, joten kaikki on huolittava.)

  Turvallisuuden lisääminen rajaamalla asioita pois elämästään loogisesti vähentää turvallisuutta.

 18. arua Kirjoittaa:

  Verna: Joo, muakin ahdistaa ajatus siitä että tulisi miljoona kaveripyyntöä ilman hajuakaan siitä keistä on kyse. (Jos ääripäihin lähdetään, itse on joskus joutunut vaikeuksiin ihan vain olemalla normaalin kohtelias, sekin kun on joissain tilanteissa paha.)

  Keijjo: Mäkin yritän vältellä uutispalstojen keskusteluja, vaikka aina se ei olekaan mahdollista kun vähintään ensimmäinen kommentti näkyy heti uutisen alapuolella. Seassa on liikaa trolleja ja maailmanlopun saarnaajia. Ei pitäisi lukea uutisia ollenkaan. : / (fb voi tietenkin olla tarkoitettu lähinnä ihmisten tietojen keräämiseen, kivaan pakettiin käärittynä… mutta jos kaikkia valvotaan niin ketään ei valvota. Ketään ei kiinnosta että Erkki-Petteri katsoi lauantaina Avatarin kaverien kanssa.)

 19. keijjo Kirjoittaa:

  Mulla on matala läppärinäyttö ja se syö ekan kommentin 😀

  Toi tietojen kerääminen. Mulla on taipumusta vainoharhaisuuteen (EI kun vainoTIETOISUUTEEN!) mutta käännän sen ylösalaisin ja paljastan kaikki. Voimme pitää salaseuraa sitten kun tapaamme kosken rannalla mutta pidetään suut peitettynä ettei kukaan pysty lukemaan huulilta.

 20. arua Kirjoittaa:

  Mullakin syö, mutta helposti kelaa liikaa koska uutista pitää kuitenkin kelata alaspäin. :B

 21. arua Kirjoittaa:

  Haha, tajusin että tästä tuli tämän blogin kaikkien aikojen kommenttiennätys siksi että haukuin naamakirjaa. 😀

 22. keijjo Kirjoittaa:

  http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2010/04/1103136

 23. arua Kirjoittaa:

  Ok ok, on siitä hyötyäkin. En silti liity facebookiin.

 24. verna Kirjoittaa:

  ”Erkki-Petteri poltti sopan pohjaan.”

Jätä vastaus