Narulla-sarjakuvaa

Sain viimein ensimmäisen Narulla-tarinan tehtyä. Sarjakuva on piirretty hyvin nopeasti lyijykynällä ja on sen näköinen – tein sen lähinnä lämmittelyksi. Itse juoni on mielestäni tylsä ja olin vähällä dumpata koko käsikirjoituksen. Mutta tästä se lähtee. Ehkä?

Epäilemättä Narulla olisi viisainta unohtaa, mutta en haluaisi luopua siitä ennen kuin olen kokeillut sitä mitä alun perin halusin tehdä: pidempiä tarinoita. Saa nähdä riittääkö aika ja kestääkö käsi.

Sarjakuva on luettavissa täällä.

Tuosta copyright-tekstistä en ole varma, onkohan se huonossa kohdassa, pitäisi ehkä ottaa kokonaan pois? Se jäi tuohon siksi koska käytin samaa pohjaa näytekuvasivujen kanssa.

Tags: ,

8 kommenttia - “Narulla-sarjakuvaa”

  1. Kaisu Kirjoittaa:

    Kyllä mä tykkäsin tästä vaikkei mitään erityisesti tapahdu. Haluun kans penkoa tuon lipaston laatikoita. Nih. Copyright teksti on musta kyllä huonossa paikassa. En sitten tiiä missä ois parempi?

  2. arua Kirjoittaa:

    Joo en tiä, pitäisköhän se siirtää linkkien alle vai ottaa kokonaan pois? Kuvien kanssa se ei niin häiritse, mutta sarjakuvassa lukukokemus helposti keskeytyy jos linkkejä joutuu hakemaan ylimääräisten tekstien alta. :/

  3. Kaisu Kirjoittaa:

    Minua ei haittaa sellanen kllikkailu että pääsee seuraavalle sivulle, jää enempi aikaa tarkastella kuvaa. Oli tuo ihan kätevästi saatavilla. elä sinä suotta ressaile siellä.

  4. arua Kirjoittaa:

    Eiku tarkoitin sitä että se copyright-teksti on just siinä linkkien ja kuvan välissä = huono paikka

  5. keijjo Kirjoittaa:

    Minä pidän tallaisesta alkuilusta. Itse asiassa innostuin kovin ja samastuin, höh, ja haluaisin tuommoisen käteeni.
    Tekstaus miellyttää jostain syystä erityisesti.
    2sivun/kolmoskuvan esineet on liian pieniä / liian samankokoisia.

    Nyt alan ymmärtää miten pitää rakentaa hahmoja kuvien kautta, siis esineiden joiden kanssa hahmo elää.

  6. arua Kirjoittaa:

    Joo, ihan totta, ois voinu olla enempi vaihtelua… Noi esineet jää vähän pieniksi muutenkin. Hyvä ettei mennyt ihan metsään. 😛 Toi fontti on ilmainen, se tuntuu ilmaisista (ainakin tähän asti nähdyistä) mukavimmalta ja helppolukuisimmalta, vaikka jokin siinä tökkii kun se on jonkun muun käsialaa… omaani en luota vieläkään kun siitä tulee ihme sotkua. Harmi että suurin osa sarjisfonteista ei joko sisällä ääkkösiä tai sitte fontti on jotenkin hankala lukea suunnittelun tai välistysten takia, tai sitten ei muuten vaan sovi juuri siihen sarjakuvaan johon sitä tarttisi…

  7. Kaisu Kirjoittaa:

    Toivottavasti ei haittaa kun ilmottelen tässä, mutta löysin pari kappaletta LImingan sarjakuvameijeriä ja lisko-sanomalehteä. 😛 Haluutko sellasia?

  8. arua Kirjoittaa:

    Joo no sähköposti varmaan olisi parempi vaihtoehto. : P Ei mulla taida olla tarvetta niille…

Jätä vastaus