Mitä tytöt puhuu kahvilla

Ja extralisuke:

Tags: ,

5 kommenttia - “Mitä tytöt puhuu kahvilla”

 1. Eve Kirjoittaa:

  Just yritin tänään selittää, miksi olisi hienoa jos Lahden kaduilla talsis yhtäkkiä dinosaurus.
  Sitten aloimme pohtia, mitä järkeä sukupuuttoon kuolleen petoeläimen uudelleenkloonauksessa olisi. Tultiin keskustelussa lopulta tulokseen, että dinosauruksen kloonaaminen ois oikeestaan sittenkin järkevämpää kuin esim. tuhansien ydinkärkien valmistaminen. Ainakaan pari tyrannisaurusta eivät pystyisi possauttamaan koko planeettaa palasiksi, toisin kuin ydinkärjet. (Ja oishan se nyt helvetin paljon coolimpaa jos maailmassa olisi dinosauruksia, huh hah.)

 2. verna Kirjoittaa:

  Mullakin on selkä paskana. 🙁
  Pitäisi harrastaa keppijumppaa, se on kuulemma hyväks selälle, ja suht helppoi liikkeitä. Pitää vaan hankkia keppi…

 3. arua Kirjoittaa:

  Mä mietin tuossa pitäisikö mennä taas fysioterapeutille, vaikka en tiedä saisiko sitä enää sellaisia neuvoja mitä ei jo tiedä. 🙁 Hankitaan kaikki kepit! Sillä voi sitten hätistellä myös niitä tyrannosauruksia kunhan niitä ilmestyy kaduille!

 4. arua Kirjoittaa:

  Ai niin, kaikkien raihnaisten kannattaa muistaa kokeilla sitä kovalla lattialla makaamista… Auttaa kummasti.

 5. Jäähtynyttä kahvia » Blog Archive » DINOSAURUKSIA!! osa 2 Kirjoittaa:

  […] Tyrannosaurus San Diegossa mainittu aiemminkin. […]

Jätä vastaus