Ei taitas musta tulla ankkapiirtäjää…

Tags: ,

4 kommenttia - “Ei taitas musta tulla ankkapiirtäjää…”

 1. verna Kirjoittaa:

  Hei jee, se päivittää!! : DDDD

  Tosiaan, ootko nähny sitä Milla Paloniemen Milla Magia sarjista Aku-aikakausi lehdessä? Ei se perinteistä Aku Ankka tyyliä missään nimessä ole, mutta se oli kyl hauska. Ei sitä koskaan tiedä, ehkä me kaikki joku päivä päädytään piirtämään vaan Aku Ankkaa. XD

  Ja näyttääkö Muumipeikko tossa keskaria, vai kuvittelenko vaan?

 2. Aura Kirjoittaa:

  Joo, en ole pitkään aikaan päivittänyt kun ei ole ollut mitään mitä olisi tehnyt mieli laittaa… Tän blogin pitäminen uhkaa koko ajan jäädä, mutta kattoo nyt. Alkaa huolestuttaa kun meinaavat sarjiksetkin erinäisistä syistä jäädä, ei musta taida tosiaan tulla piirtäjää niinku silloin joskus suunnittelin. :/ Se yksi sarjis jatkuu, jos saan sen koskaan loppuun asti niin olen tyytyväinen. Jotenkin outoa kun halua olisi tehdä vaikka mitä mutta sitte taas ei huvita tai käsi on paskana. Jotain pitäs kuitenkin tehdä luki sitä kukaan tai ei, jos ei muuta niin laittaa jotain tuhruja tänne.

  Joo, mä näin sen Millan sarjiksen. Suurin ongelma isoille lafkoille tekemisessä on se että säännöt ovat niin ankarat. Muumikuvissakin on tärkeämpää että suhteet ovat 100% oikein kuin se että hahmot ovat elävän näköisiä. Eiväthän Toven ja Larsinkaan piirtämät hahmot pysyneet siloitellun toljottavina kuvasta toiseen vaan venyvät ja paukkuvat aika lailla.

  Ja ei, Muumipeikko ei näytä keskaria. : D

 3. verna Kirjoittaa:

  Sun sarjisblogi on kyl mun suosikkeja, toivon ettet jättäisi kokonaan.

  Mä oon ihmetellytkin miksi niin monet muumi-piirrokset on niin tönkköjä (siis sellaset uudet). :/
  Noi Toven ja Larsin sarjikset on niin helvetin hyviä. Sitä vaan ihmettelee miksi Muumilehti sitten on täynnä paskaa.

 4. Aura Kirjoittaa:

  Luulen ettei piirtäjille anneta tarpeeksi vapauksia kun on tärkeämpää että viivat ovat tietynlaisia ja 100% oikein… :/ En ymmärrä miksei elävämpää jälkeä enää suosita.

Jätä vastaus