HokkusPokkus-juoma

Laitetaan nyt tännekin, sillä epäilen että kovinkaan moni tämän blogin lukijoista seuraa nettisivujeni päivitysosiota.

Vanha hahmoni Linnunpelätti pääsi seikkailemaan juomapullon kylkeen. HokkusPokkus on lapsille suunnattu makuvesi, jonka etikettien alla julkaistaan pieniä lehtiä.

Tags:

7 kommenttia - “HokkusPokkus-juoma”

 1. Kaisu Kirjoittaa:

  Kyllä se mun mielestä oli ihan kätevä, itse olisin ollu penskana ilahtunut pienestä sarjiksesta limupullon kaverina. Mä tykkäsin tuosta sun sarjiksesta ja mulla oli siitä jotain sanottavaakin, siis ihan kritiikkiä, mutta valitettavasti se jäi Helsinkiin ja mää olen täällä jossain muualla. 😛

 2. arua Kirjoittaa:

  Mä en itte oikein tykännyt siitä, homma ei tuntunut lähtevän käyntiin… mutta en osaa katsoa sitä lapsen silmin, pääasia olisi että ne tykkäisi. Tiedän kyllä ainakin jotain juttuja mitä oisin voinut tehdä toisin, jos tälle joskus ilmestyy kolmas osa niin korjaan ne sitten siihen.

 3. rama Kirjoittaa:

  Huba idea! Kun vain asuis lahden ”oikeella” puolen että vois ostaa limua ja lukea… 😉

 4. arua Kirjoittaa:

  Tuohan ei siis ole limua vaan makuvettä. Lieneeköhän pulloja vieläkään isommassa levityksessä? Kun ei sitä meinannut löytää mistään. Stocka oli ainoa paikka josta itse bongasin, eikä sitä sielläkään ollut joka paikassa.

 5. rama Kirjoittaa:

  Täytyypä sitten katsastaa Stockalta syyskuussa Helsingissä käydessäni!

 6. Rika Kirjoittaa:

  Kaverini osti minulle Hokkus Pokkus juomaa, kun siinä oli kuvituksesi ja hän tiesi minun pitävän töistäsi.
  Kohtuullisena kyttääjänäsi oli mukavaa nähdä Linnunpelättiä taas vaihteeksi, on se sen verran suloinen hahmo. Jäi kyllä epäselväksi, oliko tarinassa oleva Jaakko velho rodultaan Korppi, Naakka, Mustavaris vai jokin muu lintu… mutta ei se ole oleellinen seikka. Lapset jotka lukevat kyseistä sarjakuvaa, tuskin jäävät miettimään sitä. Tarina oli söpö ja kepeä, oli myös jännää nähdä värillistä sarjakuvaa sinulta.
  Mutta miksi lopussa, keskellä metsää, menee jorpakon yli hieno kivinen silta? Se on hieno silta, haluaisin sellaisen parvekkeelleni, mutta sitten se on jossain metsässä..

 7. arua Kirjoittaa:

  Jaakon laji jäi vähän epäselväksi mullekin, mikä harmittaa vähän näin jälkikäteen… Muutenkin sarjakuva jäi suunnittelultaan vähän puolitiehen, siinä oli niin monta vaikeaa asiaa: värillisyys, lapsille suunnattu ja koko. Nyt sitten tiedän, että tuohon kokoon saisi mahdutettua yksityiskohtaisempaakin kuvaa.
  Ihan uteliaisuudesta, mistä pullo löytyi? En ole itse onnistunut vieläkään näkemään niitä juuri missään.

Jätä vastaus