”Miron-sarjis”

”Miron-sarjis” alkoi! (Joo, eli en vielä keksinyt sarjakuvalle nimeä, mutta en anna sen haitata.)

Salanimellä kulkeva Miron päätyy reissullaan tavalliseen kylään, jossa hänen on tarkoitus yöpyä pari yötä ja jatkaa sitten matkaansa. Hotellissa alkaa kuitenkin tapahtua omituisia asioita, ja omistajasta Ailista liikkuu kylällä hurjia huhuja…

Kuten Narullaa Japan Popista ja/tai Anime-lehdestä lukeneet tietävät, Miron on Zachariaan edeltäjä ja entinen tulevaisuuteen näkijä. Tämä sarjakuva on kuitenkin oma tarinansa, ja sen voi lukea vaikkei Narullaan olisi aiemmin tutustunut.

Sarjakuva on luettavissa sen omilla sivuilla.

Tags: , , ,

11 kommenttia - “”Miron-sarjis””

 1. Kaisu Kirjoittaa:

  HOOOOO! Luinpas sen samontein. MMmm-mmmm! Ensiksi yksi rittiikin poikanen, tykkään muuten että olet onnistunut päähahmon ulkonäössä mutta ekassa ruudussa kun Miron loikoilee siinä sängyllä, on sillä silmät jotenkin vähän väärässä kohdassa päätä. Pitäs olla ihan hiukkasen alempana. Muutoin kyllä tykkäsin. Voin keksiskellä lisääkin ritiikkiä.

 2. arua Kirjoittaa:

  Joo, hahmojen ulkonäkö vaihtelee vähän epäammattimaisen näköisesti, mutta ehkä se siitä… niin pysyy silmätkin oikeilla paikoillaan. 😉

  Lähinnä yritän nyt olla stressaamatta ja vain piirtää ja kokeilla uusiakin juttuja. Olen ollut piirtämisen kanssa niin kipsissä, että kaikki on mennyt pieleen ihan senkin takia… Kun hinkkaa samaa viivaa liian pieneen kokoon ja sitten tussatessa menee sen ratkaisevan puoli milliä vinoon, niin ei se oikein auta kehittymään…. Ehkä tää auttaa, sitten vain ottaa päähän että on mennyt niin monta vuotta hukkaan. :/

 3. rama Kirjoittaa:

  Iso plussa sarjan suomalaisuudesta; hienosti kuvattua luontoa, perisuomalainen tuppukylä ja pellot. Ja, fanijutuista poiketen Suomessa asuvilla ihmisillä on ihan suomalaiset nimet ;D
  Tämä oli kaiken puolen mieleeni, varsinkin alkusivut sekä Mironin saapuminen vesisateessa kyläpahaiseen (hieno tunnelma). Koukutti heti kerralla, vaadin tätä lisää, välittömästi!

 4. Kaisu Kirjoittaa:

  Aura, ei ne niin paljoo vaihtele kun mitä aattelet, en mä ainakaan huomannu mitään muuta poikkeamaa kun tuon. Muut hahmot on läpeensä itsensä näköisiä läpi näitten sivujen. Elä itkeskele sitä hukkaantumista vaan piirrä metsä piirrä. Ja keskity nykyhetkeen. 🙂

 5. arua Kirjoittaa:

  rama: Kiitos, kuten mainitsinkin niin en oikein ymmärrä niitä joitten mielestä suomalainen on automaattisesti huonoa. Se on se kun asiat ovat liian lähellä eivätkä tunnu eksoottisilta. (Kuten Japani. :P)

  Kaisu: Joo, yritetään piirtää. ja keskittyä nykyhetkeen. Juuri tällä hetkellä mulla on sentään aikaa keskittyä sarjakuvaan.

  Yritän tehdä tämän mahdollisimman nopealla tekniikalla jotta sen saisi valmiiksi, siksi se on hiukan luonnosmainen… suttuinen jälki ei ehkä pärjää kilpailussa eikä sitä voisi julkaista, mutta ei se ole tarkoituskaan. Kun vielä saisi vähennettyä viivavarjostusta, se on se pahin ranteen tappaja. Jos voisi laittaa rasterit…

 6. verna Kirjoittaa:

  Ainoo mistä keksin kritisoitavaa on että välillä hahmoilta katosi kulmakarvat (enimmäkseen Mironilta), tosin en ees tiedä onko se ihan tarkotuksella vai ei.

  Good job! Odotellaan seuraavaa päivitystä.

 7. arua Kirjoittaa:

  Kulmakarvojen katoamiseen on vähän hölmö syy: en osaa piirtää niitä, ja välillä ne muuttivat hahmojen ilmettä liikaa. 🙁 Yritän muistaa tuon, eihän niitä opi piirtämään jos ei yritä.

 8. meea Kirjoittaa:

  jäin kyllä koukkuun tarinaan. juuri kun tarina pääsi vauhtiin niin eiköhän se jää roikkumaan 😀
  Niin, ja…köh…. Miksei Miroa näytetty ilman paitaa? ;D
  Hih! Ei vaiskaan, jään odottamaan mielenkiinnolla jatkoa

 9. arua Kirjoittaa:

  No, nyt kun asiaa ajattelee, niin onhan se hieman outoa että jätkä tulee suihkusta ja menee loikoilemaan sängylle kauluspaita päällä… Yleensä siinä vaiheessa vaatteet olisivat vaihtuneet vähintään yövaatteisiin. :S

 10. rama Kirjoittaa:

  Kuinkas Miron etenee, onko uusia sivuja luvassa lähiaikoina? Ei sillä että haluaisin mitenkään lisätä paineita, mutta odottavan aika on pitkä 😉

 11. arua Kirjoittaa:

  Tarkoitus olisi, mutta totta puhuen en ole saanut kolmatta lukua vielä edes aloitettua. No, nyt kun ei ole mitään muuta kiirettä niin…

Jätä vastaus