Pitkästä aikaa animea katsomassa

Tags:

2 kommenttia - “Pitkästä aikaa animea katsomassa”

  1. verna Kirjoittaa:

    Annoinko mä sulle Cromartie Highschool:it? Oli joko mangaa tai se anime jonka pistin sulle levylle, en muista. Harmi vaan ettei moni tykkää animesta joka ei ole nättii tai jossa ei ole syvällinen juoni, päädyn aina olee yksinäinen fani.
    Gyagu manga biyori on myös tosi hauska, en muista oletko sitä katsonut.

    Noi ei siis ole mitään uusia sarjoja, mun ei pahemmin tule enää animea katsottua, joten oon ihan pihalla koko ”anime-kulttuurista”.

  2. arua Kirjoittaa:

    Mä tipuin kuvioista jo aikoja sitten. Skanlaatioita en niin välitä seurata ja sarjoja ei ole varaa ostaa.
    Crunchyrollissa on se hyvä puoli että siellä näkee aika paljon ilmaiseksi jos on köyhä niinkuin mä, mutta myös se ikävä puoli että suuri osa sarjoista ei näy Euroopassa. Ja siellä tuntus olevan aika lailla noita höttösarjoja. Sinänsä olisi kyllä siistiä jos myös mangalle olisi samanlainen palvelu josta menisi tekijöillekin jotain, vaikka ruudulta ei olekaan mukava lukea. Lukisin mieluummin paperilta kun ruutua tulee tuijotettua ihan liikaa muutenkin, mutta digitaalinen palvelu voisi korvata hyvin antologialehdet jotka eivät menesty.

    …Mun kyllä pitäs varmaan sanoa mun nettiliittymä irti, se on liian kallis. Onkohan mitään halvempaa vaihtoehtoa joka toimisi? :/

Jätä vastaus