Puolikuu

Miron-sarjista odotellessa vanhahko merkintä. Uusi luku on kyllä työn alla ja toivottavasti pian valmis, mutta sarjakuva ei oikein tunnu sujuvan just tällä hetkellä. Ehkä olen menettämässä siitä otetta. Tai ehkä sen tekeminen ”sinne päin” oli sittenkin huono idea.

Tags: , ,

10 kommenttia - “Puolikuu”

 1. rama Kirjoittaa:

  Hehe, loistava 😀
  (itselläni tekisi mieli siirtyä Persona neloseen mutten millään ehdi töiltä, huoh)

 2. verna Kirjoittaa:

  Onko sulla se ps2:selle vai psp:lle?

 3. arua Kirjoittaa:

  PSP:lle, telkattomana en oikein ole inspiroitunut kaivamaan mun vanhaa ps2:sta esiin. Mutta mitä nyt olen videoita nähnyt niin tuo kevytversio tuntuu jopa mukavammalta, vaikka vaikea verrata kun en ole pelannut muita…

 4. verna Kirjoittaa:

  Mistä sä ostit sen PSP:lle? Mä luulin ettei ne tuo sitä Eurooppaan.

 5. arua Kirjoittaa:

  Kun kyselin sen perään niin kuulin samaa ettei sitä saa tilattua tänne. VPD:llä oli sitä kuitenkin varastossa ja sain tilattua sen sieltä. Luulis kyllä että jostain saisi tilattua noita jenkkiversioita, jos vain olisi luottokortti…

 6. verna Kirjoittaa:

  Hm. Kun saat sen joskus pelattua läpi, oisko mahdollisuutta lainata sitä sulta?
  Mulla on se pleikka kakkoselle, ja haluisin pääasiassa nähdä miten se peli toimii jos sen pelaa tyttönä, mutta tuntuu hullulta ostaa peli joka mulla oikeestaan jo on lähinnä uteliaisuuden vuoksi.

 7. verna Kirjoittaa:

  Voisin myös lainaa sulle jotain vastineeksi, vaikkei mul paljoa pelejä ole psp:lle, enkä tiedä onko mitään mikä sua kiinnostais.

 8. arua Kirjoittaa:

  Siihen voi mennä aikaa, mutta ehkä joskus kun olen saanut sen pelattua, aloitin randomisti tyttöhahmolla vaikka ensin olisi ehkä pitänyt pelata se alkuperäinen. Toi on niitä harvoja kädelle kevyitä pelejä, RPG:t on siitä hyviä.
  Ilmeisesti se on vain laitettu sosiaalisten linkkien osalta uusiksi. Tossa PSP-versiossahan ei ole mukana alkuperäisiä cutscenejä ja näytöllä ei näe omaa hahmoaan. Välillä se vähän hämääkin kun taustana on vain kuva tyhjästä huoneesta merkkaamassa tapahtumapaikkaa ja siinä vain lukee että jengi istuu siellä sohvalla. Muitten hahmojen kuvat näkee vasta kun ne puhuvat. Koska peli on ilmeisesti purettu osiin ja kevennetty niin se antaa mahdollisuuden väännellä juontakin jonkun verran.

 9. verna Kirjoittaa:

  Ei haittaa vaikka menee aikaa, jos vaan raaskit lainaa joskus. Kuitenkin säästyis rahaa ja en hirveesti tykkää tilaa jenkeistä, palaa vaan lisää rahaa toimituskuluihin.
  Mua just kiinnostaa ne sosiaaliset linkit miten ne on muuttunut jos pelaa tyttönä.

 10. arua Kirjoittaa:

  Niillä on ilmeisesti osittain samat hahmot, mutta osa on korvattu joillain muilla. Ja ne hahmot joiden kanssa voi solmia linkin miespuolisella mutta ei tytöllä, ovat tyttöhahmolla sivuhahmoja.

Jätä vastaus