Auringonsäteitä, kissoja ja uni.

Kunnollisen kynän puuttuminen vaikuttaa selvästi siihen, kuinka paljon kuvapäivistä tulee tehtyä.

Taas loistava esimerkki meikäläisen hienosta värityksestä. Tuon pitäisi olla auringonsäde. Vesivärit on muuten tuskaista skannata ja käsitellä niin että ne näyttäisivät hyvältä… Tämä ei tosin näyttänyt auringonvalolta edes paperilla.

Vodkaa, komisario Palmu vaikutti uniin. Siinä oli mikrofoni piilotettu seinään. (On kyllä selvästi huonoin Palmuleffa…)

Miron-sarjiksen tilanne on muuttumaton. Tosin, eipä tällaisella keskinkertaisella nettisarjiksella ole kai niin väliä, paitsi niille noin kymmenelle jotka sitä lukevat… Yritän kyllä jatkaa sitä…

Tags: , , , , ,

14 kommenttia - “Auringonsäteitä, kissoja ja uni.”

 1. Mirabean Kirjoittaa:

  Kyllä minä hokasin sen auringonsäteeksi jo ennen kuin luin tuon selittävän tekstin!

 2. verna Kirjoittaa:

  Sama täällä. Kyllä se on ihan auringonsädemäinen auringonsäde.

  Kyllä me Mironia jaksetaan ootella, kun sul on kuiteski muita kiireitä. 🙂

 3. arua Kirjoittaa:

  Hyvä jos näyttää auringolta, mun silmiin se näyttää vain tunkkaiselta jossa on liikaa väriä. (Todellisuudessa se oli melkein valkoinen ja kissa hehkui siinä keskellä)

  No, saa nähdä miten tässä Mironin kanssa käy. Hyvässä tapauksessa mulla ei enää ole aikaa sarjakuville, koska niistä ei kuitenkaan saa rahaa – siis mikäli saan kuvitusduuneja myös jatkossa eikä niihin tule taas vuoden+ taukoa. Huonossa tapauksessa tulee se vuoden tai muutaman tauko jolloin en saa yhtään rahaa ja pakko keksiä jotain muuta. :/ Ois kyllä mukava keskittyä täysillä Narullaan, mutta koska sillä on lukijoita se 10-15 ihmistä ja tämmöinen keskinkertainen sarjis ei saa mitään suurempaa huomiota, niin… Oon nyt jo 2 viikkoa ajatellut aloittaa sen kun on aikaa, mutta sitten ei koskaan jaksa muiden töiden jälkeen kun en enää muista mitä olin tekemässä. Ehkä sitten kun muutkin kiireet on ohi, tai jos iskee äkillinen inspis.

 4. iiji Kirjoittaa:

  Paljastan itseni hiljaiseksi Mironin lukijaksi, en vaan ole aiemmin (…uskaltanut) kommentoida. Eli minun puolestani olisi aika jees jos jatkaisit. Lukijoista, mistä sen tietää, ehkä minun kaltaisiani hiljaisia anonyymejä tapauksia onkin enemmän?

 5. arua Kirjoittaa:

  Sitten voi olla että teitä tulee se 15 täyteen. 🙂

  Meikäläisen ongelma on myös se, että haluan jatkaa Narullan hahmoilla, vaikka ne eivät koskaan saavuttaneet suosiota ja olisi järkevämpi kokeilla jotain muuta ideaa. Mutta jos vain ehdin ja pystyn ja jaksan niin kyllä mä tätä jatkan, ja niin kauan kun tuo kotisivutila on käytössä, laitan ne myös nettiin.

  Nyt vaan ottaa päähän kun tajusin miten kauan edellisestä päivityksestä oikeasti on.

 6. arua Kirjoittaa:

  Huomasin, ettei Miron-sarjiksessa ole kuin pari sivua, jotka kehtaisi laittaa apurahahakemukseen. Vanhoissa Narulloissa on paljon parempaa jälkeä.
  Olispa aikaa keskittyä sarjakuvaan.

 7. kaisu Kirjoittaa:

  No voithan sää silti laittaa sen apurahahakemuksen. Saat siitä ainakin kokemusta ellet muuta?

 8. arua Kirjoittaa:

  Laitoin yhden sivun ja muut vanhaa Narullaa. Muuten se näyttää amatöörimäiseltä ”hei jee mangafani haluu piirrellä omaa wannabemangaa antakaa rahaa”-jutulta, eikä miltään vakavastiotettavalta.
  Onhan niitä apurahoja kuitenkin hyvä hakea, vaikkei saisikaan, mitä useampi hakee niin sitä enemmän rahaa muut ehkä seuraavina vuosina saavat…

 9. Mona Kirjoittaa:

  Joo oon samaa mieltä sun kanssas tosta huonoimmasta Palmuleffasta. Kyllä sen vaan näkee ettei käsikirjoitus ole Waltarin käsialaa: (

 10. verna Kirjoittaa:

  Päivitä! :C

 11. arua Kirjoittaa:

  Ei oo mitään päivitettävää, yksi merkintä on kesken, skannaan sen kunhan se on väritetty.

 12. verna Kirjoittaa:

  Mä aina kuvittelen että piirrät sata merkintää päivässä. En tiä miks.
  Asutko jo Hesassa?

 13. arua Kirjoittaa:

  On mulla jotain merkintöjä mut en mä viitti niitä skannata kun ei niissä ole mitään mielenkiintoista ja ovat pelkkää sotkua.
  Joo, Hesassa ollaan.

 14. arua Kirjoittaa:

  Niin, ja mä en vieläkään ole löytänyt hyvää ja takuuvarmasti taiteilijatasoista kynää jolla tehdä vaivattomasti kuvapäivistä. (Koska en halua että mun merkinnät tuhoutuu muutamassa vuodessa) Senkin takia sen pitäminen vähän jää.

Jätä vastaus