Narullaa ja Miron-sarjista

Miron-sarjis on taas työn alla… tavallaan.

Onneksi näen pitkän tauon jälkeen sen uusin silmin, joten saatan ehkä voida välttää pahimmat mokat ja kehittyä lisää. Ja se tulee tarpeeseen, jos se spekulaatio pitää paikkansa että ihmiset eivät aiempien töitteni takia jaksa antaa mahdollisuutta uusillekaan.

Tätä odotellessa Narulla-kuvia, vaikka niillä ei olekaan ollut suosiota tässä blogissa. Olen aika harvoin piirtänyt näitä hahmoja ilman erityistä syytä, ja se näkyy siinä ettei minulla vieläkään ole niiden piirtämiseen rutiinia. En tiedä miksi piirrän niitä niin harvoin, sillä haluasin työskennellä niiden kanssa. (Klikkaa kuvia isommaksi.)

Stressaan tussaamista liikaa. Pitäisi päästä siitä eroon.

Tags: , , , ,

9 kommenttia - “Narullaa ja Miron-sarjista”

 1. rama Kirjoittaa:

  Ei tartte jaksaa LUKEA, kunhan vaan PIIRRÄT. Me muut kyllä hoidetaan se lukeminen (^_^)

 2. arua Kirjoittaa:

  Mutta en muista mitä olin tekemässä. :/

  Tosin kämmäsin jo tarinankuljetuksen, osa lukijoista ihmetteli että Ailihan on mukava ja piti Mironia lapsellisena, eli olisi pitänyt osata pohjustaa asioita paremmin.

 3. arua Kirjoittaa:

  …ja huomasin muuten just että tossa viimesessä kuvassa Mironin toinen silmä lurpattaa oudosti. Jotenkin silmät mokaa helposti tussausvaiheessa. Noi näyttää muutenkin hahmoilta jostain BL-sarjiksesta.

 4. rama Kirjoittaa:

  Mielestäni tarinankuljetuksesa ei ole mitään outoa: pikkutytsin käytös sekä sen aiheuttama reaktio Ailissa pitävät huolen siitä että lukija on vakuuttunut siitä etteivät asiat ole kohdallaan. Mironille myös lisäpisteet siitä ettei hän automaattisesti tyrmää lapsen epäilyjä satuiluna ja vilkkaan mielikuvituksen tuotteena…

 5. rama Kirjoittaa:

  Hei, mitä vikaa BL-hahmoissa?! *grin*

 6. arua Kirjoittaa:

  Narulla ei ole BL-sarjis… tietääkseni? (Ainahan sitä sanotaan että jossain vaiheessa hahmot alkavat elää omaa elämäänsä tekijästä riippumatta…)

  Kun luin itse sarjiksen uudestaan (edellisen kerran kun piti jatkaa sitä) huomasin alussa ongelmia. Juuri tuon Ailin kanssa, se ei oikein käy kunnolla selville miksi Miron ei pidä Ailista. Se ikään kuin alkaa välittömästi inhota sitä ilman syytä.
  En myöskään tiedä miksi Miron niin kärkkäästi puuttuu ventovieraiden asioihin, ei sillä kai ole parempaakaan tekemistä ja toimii välillä hieman harkitsematta…

 7. Jäähtynyttä kahvia » Blog Archive » Bussissa ja bonusstrutsi Kirjoittaa:

  […] Ottilia ja strutsi, joka liittyy tähän kuvaan, joka taas liittyy näihin kommentteihin. (Klikkaa […]

 8. Rika Kirjoittaa:

  En minäkään pidä Ailista, mutta se saattaakin johtua niistä juoruista mitä hänestä kerrotaan. Ja tietenkin siitä, että olen 80% varma, että Aili voi kylmäverisesti tappaa jonkun.

 9. arua Kirjoittaa:

  Huh, hyvä jos joku ei tykkää Ailista. Mulla on silti olo että sitä olisi pitänyt pohjustaa enemmän…

Jätä vastaus