feisbuuk

En ollut ihan varma kannattaako tätä laittaa tänne.

Omistettu lukuisille feisbuuk-väittelyille.

Samalla voin juhlia sitä että Narullalla on jo 33 seuraajaa! Se on eniten seuraajia mitä minulla tai töilläni on ollut koskaan yhdessä paikassa!

Tags: ,

6 kommenttia - “feisbuuk”

 1. verna Kirjoittaa:

  Myhäilen täällä tyytyväisenä että päätitkin pistää tän tänne. : D
  Ja onnittelut seuraajista!

 2. arua Kirjoittaa:

  Toivottavasti Keijjo ei suutu. 😡

  Eihän tuo hervottoman iso seuraajamäärä vielä vaikuta siltä, että Narullaa kohtaan olisi merkittävästi kiinnostusta, mutta silti… ehkei se feisbuuk ollut ihan huono päätös kuitenkaan. Varsinkin kun siellä jo muitakin kuin tuttuja ja kavereita.

 3. arua Kirjoittaa:

  …vaikka täytyy kyllä sanoa että tää räveltäminen vaikuttaa yhä säälittävämmältä. Joko paperialbumi on oikeasti tärkeä tai sitten en ole vielä saanut mitään tarpeeksi hyvää aikaan.
  Paperialbumit vaan maksaa. Ei enää jaksaisi räveltää omakustanteiden kanssa, kun säällisen näköinen alppari maksaa varmasti heti enemmän… ei ne offset-lärpäkkeet ole kauhean mukavan näköisiä.

 4. Keijjo Kirjoittaa:

  Oon ny 56 vuotta tuskaillu syyllisyyttä siitä etten pysty saamaan aikaan mitään myönteistä, ajattelin että netti muuttaa maailmaa, tarjoaa väylän iranilaisille, kiinalaisille, arabeille, ihmiskaupan uhreille, jahdatuille. Antaa paikan keskustelulle ja toisinajattelijoiden toistensalöytämiselle, ideoinnille, rohkaisemiselle ja toiminnan suunnittelulle.

  Ehkä pitäiski siirtyä välttämään saamasta aikaan kielteistä. Piru ku tuli ostettua asunto Limingasta.

 5. teemuki Kirjoittaa:

  Tykkään mm. siitä, miten Keijjon parta muuttuu kolmannessa ruudussa hampaiksi.

 6. arua Kirjoittaa:

  Keijjo tais suuttua?

  Saahan netti aikaan vaikka mitä, mutta osa pahimmista maista estää pääsyn tiettyihin palveluihin. Tosin feisbuuk ei ole ainoa kanava jota voi käyttää… (Ja se on saamassa kilpailijoita)

Jätä vastaus