Miron-sarjiksen 7. luku

Miron-sarjiksen 7. luku Viivytyksiä on valmis. Luku ei ole kovin pitkä, ja olin hieman epävarma onko se turha täyteluku. En kuitenkaan osannut jättää sitä poiskaan.

Nyt sarjis alkaa olla loppusuoralla, joten kuulisin mielelläni lukijoiden mielipiteitä, varsinkin kun aloin uudestaan miettiä kannattaisiko tämä julkaista sittenkin paperilla vai ei. (Alun perin en aikonut tehdä niin, joten minulla ei ole yhdestäkään sivusta skannattuna painolaatuista versiota.) Ja toki sitten kun sarjakuva on valmis.

Tags: , , ,

5 kommenttia - “Miron-sarjiksen 7. luku”

 1. Keijjo Kirjoittaa:

  Haluan nähdä lopun jotta hahmotan merkityksen.

 2. arua Kirjoittaa:

  Joo, pitää kysellä palautetta uudestaan sitten kun sarjis on valmis.

 3. marla Kirjoittaa:

  MInäin taidan pulautella vasta, kun tarina on valmis. 🙂

  /turhavesti

 4. Annika Kirjoittaa:

  Itse sarjakuva vaikuttaa tosi lupaavalta, mutta mulla ois vähän palautetta tuosta selaamisesta. Netistä mangaa lukiessa olen aikalailla tottunut siihen, että seuraavalle sivulle pääsee ”seuraava sivu”-linkin lisäksi myös pelkkää kuvaa painamalla, mikä nopeuttaa sarjiksen lukemista. Olisiko mahdollista harkita siis myös Miron sarjikseen, että linkittäisi myös sen itse sarjakuvatiedoston johtamaan seuraavalle sivulle? :>

 5. arua Kirjoittaa:

  Joo, itse asiassa mietin asiaa itsekin, mutta siinä vaiheessa sivuja oli valmiina jo niin paljon etten jaksanut korjata niitä kaikkia. Koska en julkaise niitä minkään valmiin systeemin avulla, joudun tekemään käsin jokaisen sivun. (Joo, hankalaa.) Silti voisin lisätä sivuihin mahdollisuuden klikata kuvaa, heti kun jaksan ja ehdin ryhtyä siihen urakkaan. Ihan ajatellen mahdollisia uusia lukijoita.

Jätä vastaus