Wanhoista kirjoista skannattua osa 2

No, meiän koulunkäynti oli kyllä harmittavan usein tällaista, opettajatkaan eivät aina tienneet missä mennään:

Ja kuka muistaa sen wanhan Narulla-cosplaykuvan, jossa Halkotonttu oli Elsa Beskowin Täti Vihreä?

Tags: , ,

4 kommenttia - “Wanhoista kirjoista skannattua osa 2”

 1. kjjj Kirjoittaa:

  En tiedä. Ällöttävää jos ihmisille on käyttöä jossain kulutusyhteiskunnan ylläpitämises. Mutta ei niitä kukaa halua elättääkään. Kauankohan masennuslääkkeitä korvataan?

 2. Tekno-Kekko Kirjoittaa:

  Minäpä selailin Edwin Lutzin kirjaa Animated Cartoons (1920). Se oli aikanaan maailman ainoa animaation oppikirja, jota ahmivat niin Freleng kuin Disney. Sen merkillepantavista neuvoista huomiota kiinnittävät sellaiset keksinnöt kuin ”takaa-ajo pyöreän kohteen ympäri kirvoittaa aina yleisöstä naurun” ja ”ilmoille lentävät säkenet tehostavat iskun voimaa”.
  Tee niinkuin opettajat neuvovat, niin saat aikaan asioita, jotka olivat tuoreita 30 vuotta sitten. Lutzin ajatukset olivat enää hädin tuskin käyttökelpoisia 1920-luvulla, eikä päivääkään sen jälkeen.

 3. arua Kirjoittaa:

  Jep, näin on: http://ffffound.com/image/9266de40995228641ef1bd8b601db805022bdb49

  Sanoisin kuitenkin että paras asia koulussa olisi suhteiden luominen, muiden ihmisten tapaaminen ja uusiin asioihin tutustuminen joita ei ehkä itse olisi löytänyt, mitä kotona yksikseen nyhertäessä ei aina tule tehtyä.

 4. Tekno-Kekko Kirjoittaa:

  Joo, en edes hymyillyt. Ilmeeni kun se oli tonnin seteli.

Jätä vastaus