Hajut tuovat mieleen muistoja

Tags:

8 kommenttia - “Hajut tuovat mieleen muistoja”

 1. rama Kirjoittaa:

  *reps*

 2. Miukki Kirjoittaa:

  Huh, mulle käy sama juttu erään vartalotuoksun(??) kanssa. Se on niin imelän hajuista etten viiti käyttää mutta en raaski heittää poiskaan kun se hajumuisto on niin elävä..

 3. rama Kirjoittaa:

  kaikki tuoksuihin/hajuihin liittyvät muistot ei välttämättä ole kauhean mukavia; ollessani sairaala-apulaisen hommissa opiskeluaikoinani mummojen ja vaarien pyllyt (kuten myös käsivarret, jalat jne) piti aina rasvata Ecubal (?)-nimisellä rasvalla makuuhaavojen estämiseksi (makuupotilaita käännellään, ja hierotaan samasta syystä). Kaikki Apteekin ihovoiteet haisevat just samalle, enkä yksinkertaisesti voi käyttää niiden tuotteita koska aina tulee vain mieleen kuolevien mummojen ryppyiset pyllyt. Huoh, ei ole helppoa olla vanha, ei… (enkä nyt puhu itsestäni).

 4. kjjj Kirjoittaa:

  Kuolevien mummojen ryppyiset pyllyt
  Kioskin huumeita notkuvat hyllyt
  Huomenna räjähtää naapurin talo
  Tiedän, kun häivähtää verhoissa valo

 5. rama Kirjoittaa:

  @kjjj <3!

 6. verna Kirjoittaa:

  Nyt mä vaan kummastelen miten käsivoiteen hajusta tulee mieleen Liminka. : DDD

  Joskus mulle tulee mieleen tietynlaisen teen hajusta vihdat ja meidän kesämökin sauna. Ja homeen hajusta mummovainaan kellari.

 7. Kaisu Kirjoittaa:

  Verna, mulla oli sitä käsivoidetta Limingassa ja Aura lainas sitä toisinaan, hehe, ehkä se johtuu siitä. 😀

 8. unni Kirjoittaa:

  Siitä on jokasortin tutkimustuloksia että haju on aisteista se, josta jää pysyvimmät muistot. Asiat joita näkee tai kuulee unohtuvat helposti tai muistikuva vääristyy ajan myötä, mutta hajumuisto saattaa säilyä koko elämän. Esmes tietynlainen puun tai pölyn tuoksu vie mut takasin äidin antikvariaattiin, joka sillä oli sillon ku olin kolme vee. Mä hädin tuskin muistan miltä se paikka näytti tai mitä mä siellä tein, mut tuoksut pysyy aina.

Jätä vastaus