Kirjakaupassa

Olen huono sarjakuvaharrastaja kun valitsen aina (tieto)kirjan enkä sarjakuvaa silloin kun pitää päättää mihin rahansa käyttää. En myöskään koe omakseni ilmeisesti yleistyvää ajatelutapaa, että fyysiset kirjat ovat täysin vanhanaikaisia ja turhia. Pidän niistä myös esineinä.

Tags: ,

7 kommenttia - “Kirjakaupassa”

 1. Saiccu Kirjoittaa:

  Kirjat <3 En vain voi sille mitään, että rakastan tutkia toisten kirjahyllyjä ja ihastella omaa kirjakokoelmaani. Kirjastot ovat ihan ok, mutta jos haluan lukea jonkun kirjan, en vain voi sille mitään, että haluan ehdottomasti ostaa sen. Enkä tykkää lukea näytöltä, koska se fiilis ei ole samanlainen, kuin se, että käperryt peiton alle kääntelemään kirjan sivuja ja uppoutua tekstiin. Ja se tunne on aivan erilainen myös, kun saa kirjan luettua ja painettua takakannen kiinni. On ikään kuin saavuttanut jotain.
  Kirjat ovat myös esineinä kiehtovia minunkin mielestäni. Nimimerkillä materialisti 😀

 2. arua Kirjoittaa:

  Aika paljon käytän myös kirjastoja, varsinkin sarjakuvien kanssa, mutta osa kirjoista vaan pitää löytyä omasta hyllystä. Varsinkin hyvät tietokirjat ja jotkut lempikirjat ovat sellaisia. Toki luen tiedeuutisia myös netistä, mutta ei se silti korvaa hyvää kirjaa. Näytöltä en tykkää lukea, sitä tulee tuijotettua ihan liikaa muutenkin… ehkä sitten kun näytöt vastaavat paperia. Toki e-kirjassa on se hyvä puoli ettei se paina mukana kulkiessa yhtä paljon kuin muutama kirja, mutta tykkään myös siitä ettei ole aina riippuvainen sähköstä.

  Ja se tunnelma minkä isot kirjahyllyt saavat aikaan… ehkä se on vain vanhanaikaisen jäärän tunnepitoinen suhtautuminen elämään kuuluneisiin kirjahyllyihin, mutta niissä on sitä jotain.

 3. kjjj Kirjoittaa:

  Tietokirjaa tarvii, muita voi kierrättää.

  Toi captcha alkaa olla järjetön, siellä on kiinaa.

 4. arua Kirjoittaa:

  Lempikirjat pitää olla hyllyssä. Kuten Muumit.

  Captchoista ois kiva päästä eroon, mutta mikä tilalle? Edellinen kokeilu johti roskapostihyökkäykseen.

 5. Ribes Kirjoittaa:

  sähän voisit piirtää johonkin lehteen tiedeaiheista sarjakuvaa? Sulla on aina niin hyviä pohdintoja! 🙂

 6. arua Kirjoittaa:

  Jaa, en tiedä riittäiskö mun taidot siihen pitemmän päälle. 🙂 Blogiin niitä on kyl tulossa lisää.

 7. verna Kirjoittaa:

  Kyl sun taidot riittää. Etkä vänkää vastaan, tulee muuten turpaan.

  No en mä sulle ikinä turpaan vois antaa, mutta kuitenkin.

Jätä vastaus