Miron – Yläkerran huone

Ai niin, voisi täälläkin viimein mainita asiasta: Miron on julkaistu viimein albumina.

Albumiversioon on tehty muutamia korjailuja jotka nettiversiosta puuttuvat, muokattu hieman tekstejä ja lisätty väliin pari sivua. Mukana ovat täytteenä myös lyhärit Velka ja Lipasto.

Alpparin voi ostaa joko suoraan julkaisijalta Seitiltä, tai tilata Turun Sarjakuvakaupasta, jossa Seitillä on oma osio. Albumia saa myös isompien nettikauppojen kautta, mutta hinnat kohoavat ylemmäs (ei Miron nyt sentään 50 euron arvoinen ole).

Albumin pitäisi myös tulla kirjastoihin, mikä on erittäin suositeltava tapa lukea.

Sarjakuva on yhä luettavissa netissä, mutta harkitsen josko nettiversio pitäisi jossain vaiheessa poistaa, se kun ei ole lopullinen versio.

Tags: , , ,

12 kommenttia - “Miron – Yläkerran huone”

 1. kjjj Kirjoittaa:

  Tuskin mitään kannattaa poistaa, kiinnostuneet voi vertailla.

 2. arua Kirjoittaa:

  Hmm, no joo… se on vaan se että ihmiset lukevat todennäköisemmin sen ”keskeneräisen” kuin valmiiksi hiotun version, vaikka muutokset ovatkin pieniä. Mietin jos vanhan nettiversion korvaisi uudella, mutta itsellä ei taida olla siihen aikaa, ainakaan vielä.

 3. nokkasiili Kirjoittaa:

  … TURKUUN! ♥__♥

 4. unni Kirjoittaa:

  YEAAAAAAH!!! Go Aura! Captchaki sanoo life!

 5. Annika Kirjoittaa:

  Oo voi vitsit, pitääpä tilata tuo ensitilassa! Vanhat työt tuntuu useastikin omasta mielestä huonoilta, mutta esimerkiksi ilman Dracoa en olisi varmaan töitäsi löytänyt, sillä niitä pienlehtiähän ei kirjastossa ole. Joskus 11-12-vee mangatyttönä näin Dracon albumin lähikirjastossa ja se pisti silmään mangamaisuudellaan, niin tuli sitten lainattua se ja kavereiden ja siskon kanssa luettua se kymmeniä kertoja :–D Sen jälkeen tuli niitä pienlehtiäsikin sitten hankittua. Yhä tykkään sun sarjiksista ihan hirveästi.

 6. arua Kirjoittaa:

  Kiitos, hyvä että niistä on ollut iloa ilmeisesti näinkin monelle. 🙂

 7. kokkoroo Kirjoittaa:

  Draco oli HC! Ku oltiin pieniä, yks kaveri kerran kuljetti minut kirjastossa yläkerran ”Sarjakuvat”-osastolle (yläkerta noin muuten tuntui siihen aikaan olevan pimeä ja täynnä aikuisten kirjoja), missä hän sitten dramaattisen hitaasti veti Dracon hyllystä ja posket yhdessä sitä sitten luettiin ja pälyiltiin tuleeko kirjastotädit huitomaan kepeillä. Se oli niin jännää, että joku SUOMALAINEN oli tehnyt jotain näinkin hienoa 😀

 8. Sini Kirjoittaa:

  Ihan hyvän sarjiksen oot saannu aikaseks 😀

 9. Tekno-Kekko Kirjoittaa:

  Hahaa. Nuoruudenhäpeilyjä on vieläkin kaupan Bookplussassa!
  Toinen naurunremakan aihe on Bookplussan valikoimiin niin ikään kuuluva antologia Scifi, jonka ovat tietojen mukaan laatineet Aura Ijäs, Sari Sariola ja ”Tuomas Ym. Myllylä”.

 10. arua Kirjoittaa:

  Joo, noi vanhat kummittelevat jokaisessa nettikaupassa, vaikka ne on käytännössä myyty loppuun.

 11. Mi-chan Kirjoittaa:

  Anime-lehdessä olikin arvostelu tuosta Yläkerran Huoneesta, ihan hyvät arvosanat sai ja varmasti julkisuutta myös sulle 🙂
  Hieno homma, eipä voi muuta sanoa! 😀

 12. arua Kirjoittaa:

  Juu, huomasin että arvostelu oli tässä uusimmassa, mutta en ole sitä lukenut. 🙂 Ihan hyvä jos joku löytää ja tykkää, Animellekin on tullut uusia lukijoita sen jälkeen kun olin siellä ja suurin osa ei varmasti meitä ensimmäisiä piirtäjiä enää muistakaan, tai edes kuullut koskaan.

Jätä vastaus