Sarjispaikan surullinen kohtalo

Muistattehan sen sarjispaikan? No, näin siitä uudestaan unta…

Kyllä se on vielä jossain. ;_;

Toinen asia, Mironista tulee uusintapainos!

Alpparia saa ostettua mm. ensi viikonloppuna 7.–9.9. Helsingin sarjakuvafestivaaleilla ISOLTA puolelta, ei siis pienlehtitaivaasta missä Seitti on ollut ennen. Tai luonnollisesti tilattua suoraan Seitiltä  tai vaikka Turun sarjakuvakaupasta. Myös Traconissa on kuulemma myynnissä muutama kappale.

Yritän tehdä töitä sen eteen, että alpparia saataisiin myös kirjastoihin (ainakin Tampereella on yksi kappale) sekä Akateemiseen kirjakauppaan, mutta ans kattoo. Fennicaan on ainakin tulossa pari kappaletta.

Tags: , , , ,

2 kommenttia - “Sarjispaikan surullinen kohtalo”

  1. Aino Kirjoittaa:

    Moi! Haluatko Sarjakuvablogit.comin etusivulle Kuukauden blogiksi? Kirjoita mulla aino.sutinen@sarjakuvakeskus.fi. 🙂

  2. Aino Kirjoittaa:

    mulla = mulle

Jätä vastaus