Hyvä renki mutta huono isäntä

Ei kahta ilman kolmatta, eli vielä yksi ärsytysmerkintä. Pahinta on se, että netistä on niin riippuvainen, että olisi täysin pulassa jos sähköt katkeaisivat pitemmäksi aikaa (esimerkiksi Auringon takia, tosin laajan sähkökatkon sattuessa olisi muitakin ongelmia kuin se ettei netti toimi ja digiaineistoon ei pääse käsiksi).

PS. Ai niin, Seitin joulukalenterissa oli tänään Miron-aiheinen kuva.

Tags:

2 kommenttia - “Hyvä renki mutta huono isäntä”

  1. kjjj Kirjoittaa:

    Toi netin ”kiihkeys” on myös nähtävissä ansioksi. Kärsin vuosikymmeniä siitä että kaikki laahasi, ei voinut siirtyä seuraavaan asiaan kun piti odotella ja nähdä vaivaa ja etsiä ja noutaa ja ehti unohtaa mitä piti tai menettää kiinnostuksensa. Nyt alkaa asiat olla ulottuvilla liitettäväksi toiminnan virtaan. Pystyn tekemään tunnissa sen tiedonhaun ja muotoilemisen johon ennen meni viikkoja. Kysymys on sopeutumisesta. Jos juoksumaton nopeus nousee, ei pidä kaatua vaan joko hypätä pois tai kiristää tahtia. Omapahan on juoksumatto.

    Sitäkin pidän edistymisenä ettei koko ajan arvioida omaa hyvyyttä verrattuna muihin vaan tehdään, ilmaistaan. Ja jos kiinnostaa muita, jaetaan muille. Mistä viestinnässä onkin kysymys.

  2. arua Kirjoittaa:

    Itselle olisi kai paras ratkaisu hypätä pois nettikelkasta, ja käyttää sitä vain tiedonhakuun, sillä nettielämästä on ollut itselle lähinnä haittaa. Tuskin tätä blogia kuitenkaan poistan, tää on sen verran piilossa ettei luulisi ketään häiritsevänkään ja kiinnostuneet löytävät silti. Katsoo nyt miltä vaikuttaa puolen vuoden päästä tai jotain…

Jätä vastaus