Ensimmäisestä sarjispäiviksestä on todella aikaa

Digitoiminen voisi olla hieman älytön urakka, sillä kirjoja on nyt 29 kappaletta…

Tags: , , ,

3 kommenttia - “Ensimmäisestä sarjispäiviksestä on todella aikaa”

 1. Rika Kirjoittaa:

  Voi Aura, mitä rakkautta teidän välillänne on ollutkaan Limingassa! Olen aina kiitollinen sinun tositarinoista, koska ne ovat houkutelleet varmasti hyvin monen ihmisen The Limingan Taidekouluun, mukaanlukien itseni! Hassua miten yhden ihmisen sarjakuvat voivat vaikuttaa niin monen elämään 8) Tuskin koskaan tulet tajuamaan sitä oikeasti, mutta ilman tositarinoita en olisi mennyt Liminkaan yhtä odottavalla mielellä, tai sitten en olisi mennyt ollenkaan.

 2. arua Kirjoittaa:

  No välillä tuntuu että Tositarinat ovat sarjakuvistani ainoa, joka on saanut oikeasti innostuneen vastaanoton. :’D Ja niistä on nyt… 9 vuotta?
  Toivottavasti opiskelu osoittautui kaikilla Tositarinoiden kannustamilla odotusten mukaiseksi (ja totta kai muillakin), itsekin joskus toivon että voisin mennä takaisin, mutta samalla tiedän ettei se enää olisi sama asia.

 3. Niilo Kirjoittaa:

  Mulle myös sun tositarinat oli tosi tärkeitä ja ihmeellisiä. Että niinku jossain koulussa voi olla tollasta ja että jossain on tollasia ihmisiä.

Jätä vastaus