Kissa tahtoo.

Tags: ,

2 kommenttia - “Kissa tahtoo.”

  1. Annika Kirjoittaa:

    Minunkin kissa kerjää aina juustonaksuja! Ja Hot Rodeja. Muita sipsejä se ei kerjää, en oikein tiedä mikä noissa edellä mainituissa sitä kiehtoo :c Pari kertaa se on käynyt omin luvin viemässä pahaa aavistamattoman kaverin kädestä tai pussista naksun ja syöksynyt piiloon syömään sitä. Ei varmaan kovin terveellistä.

  2. arua Kirjoittaa:

    Meillä tykätään kovasti voimakkaista pitkäänkypsytetyistä juustoista, luulisin että juustonaksuissa on jotain samaa hajua… Hot Rodit kuulostavat jo omituiselta, mutta toisaalta yksi meidän kissan suurimmista herkuista oli isän tekemä hernekeitto, jota se sai kerran pari vuodessa. Muut hernekeitot eivät kelpaa, koska kukaan ei osaa tehdä sitä samalla tavalla.

Jätä vastaus