Sä väitit kerran ja mä en uskonu

Okei, tämä on varmaan ainakin toistaiseksi viimeinen päivismerkintä tässä blogissa, tästä lähin postaan jotain vain kun on sellainen fiilis. Tuntuu tyhmältä blogata omasta elämästään kun harva tekee omasta päiväkirjastaankaan mitään spektaakkelia… (Huom, tämä on fiilis vain oman blogin kohdalla, en tarkoita että muut olisivat typeriä pitäessään sarjisblogia.) Joitain muita itseäni koskemattomia merkintöjä saatan kyllä postata, samoin ilmoituksia.

Kotisivuremppa edistyy ja sarjakuvaopas on jo hyvää vauhtia menossa painoon, joten ilmoittelen niistä heti kun on ajankohtaista! (Nettisivut pitäisi saada päivitettyä viimeistään huomenna.)

Tags:

9 kommenttia - “Sä väitit kerran ja mä en uskonu”

 1. kjjj Kirjoittaa:

  Tää on paras blogi ja pitää mut elossa.

 2. Jii Kirjoittaa:

  Komppaan Keijoa, voisin vaan lukea ja lukea näitä kaikkia sun höpinöitä. Olen hiljainen stalkkeri mutta päätin kerrankin uskaltaa kommentoida.

 3. Aura Kirjoittaa:

  Riittääkö jos postaan jotain, mutta jätän pois kaikki uraan ja muuten omaan elämään liittyvät asiat? Olen jo karsinut skannattavat jutut minimiin koska on tuntunut epämukavalta postata kaikki nettiin.

 4. Jii Kirjoittaa:

  Postaa toki juuri sen verran ettei tunnu epämukavalta. 🙂

 5. Jii Kirjoittaa:

  Öh, tulipa outo hymiö, sen on tarkoitus ihan vaan hymyillä… Tälleen: : )

 6. arua Kirjoittaa:

  No, en varmaan voi ottaa Keijjon kuolemaa kontolleni… Ei siitä kai ole haittaa jos joskus postaa jotain jos on sopiva merkintä käytettävissä. Oikeastaan haluaisin netissä keskittyä kuvapäiviksen sijaan fiktiivisiin sarjakuviini, mutta eipä meikäläisestä taida olla sarjakuvantekijäksi. Jos tällä blogilla on hiukan kysyntää, niin ainakin voisi julkaista noita merkintöjä, jotka eivät koske omaa arkea.

 7. kjjj Kirjoittaa:

  Kyllä susta on sarjakuvatekijäksi. Kiitos kun pidät elossa. Sano sitte kun on aika tallata letkun päälle.

  Erityinen ja henkilökohtainen on yleishyödyllistä, koska ihminen on toinen ihminen eri henkilöhistorialla, kuten aion opettaa kun perustan kerrontakurssin Liminkaan.

 8. verna Kirjoittaa:

  Saanen myös huomauttaa, että sun sarjisblogi on nykyään ainoa mitä edes seuraan.
  Ennen tuli luettua/seurattua varmaan n. 20 eri sarjisblogia blogilistan kautta, kunnes jotenkin väsähdin niiden seuraamiseen. Monet mitä seurasin tuntu jankkaavan samaa, joskus liikaa samoja asioita jotka mulla pyöri päässä.
  Sun näitä sivuja tulee tarkastettua sillon tällön, kerran ainakin viikossa parissa. Sun havainnot on kivoja ja eroavat muista selkeästi. Mua suuresti harmittaisi jos lopetat tänne postaamisen, etenki kun en pääse sun päivistä fyysisesti käsissä näpertelemään.
  Ja kylhän sun nyt pitää pitää Keijjo elossa.

 9. arua Kirjoittaa:

  Seula on jo muutenkin ollut todella tiheä, ja jos en postaa mitään arkijuttuja enkä ehdottomasti mitään uraan tai piirtämiseen liittyvää tai ehkä uniakaan, niin jäljelle jäävät noiden tyrannosauruspostauksien kaltaiset, käyhän se? Niissä ne erikoisimmat aiheet ovat kuitenkin olleet.

Jätä vastaus