Willem ja eräs kesäpäivä

eraanakesana01_lowres
eraanakesana02_lowres
eraanakesana03_lowres
eraanakesana04_lowres
eraanakesana05_lowres
eraanakesana06_lowres

En sitten voinut vastustaa kiusausta laittaa tämä tänne, vaikka tämä sarjakuva ilmestyykin vasta seuraavassa Sarjarissa… Mutta olen saanut käsityksen että Sarjaria ja tätä blogia lukevat eri ihmiset, joten toimikoon mainoksena? Juttuja Willemin lapsuudesta on odotettavissa jatkossakin.

Tags: , , , , ,

9 kommenttia - “Willem ja eräs kesäpäivä”

 1. Wispie Kirjoittaa:

  Hirvittäviä lapsuudentraumoja 😀

 2. Stalkkeri Kirjoittaa:

  Mä muistan, kun mä ja mun pari kaveria leikittiin vakoojia ja ei löydetty yhtäkään rikollista, mutta pornolehtiä löytyi iso kasa pitkin metsiä.

 3. Heidi Kirjoittaa:

  Aaa! ”Äiti!! Äiti!! Metsässä on kuollut setä!!”
  Plus Willem pienenä! x3

 4. Seregi Kirjoittaa:

  Tämä on aivan loistava! Dinosaurukset <3 Tosin ruutujen lukeminen oikeassa järjestyksessä oli haastavaa.

 5. arua Kirjoittaa:

  Harmi, johtuikohan liian lähellä toisiaan olevista sivuista vai ovatko kuvat vain sekavia? (Pitäisi osata parantaa tussaustekniikkaa, olen miettinyt sitä että kuvat voisivat olla selkeämpiä)

 6. Minorea Kirjoittaa:

  Aivan ihana! En ole Sarjaria itse lukenut, mutta minusta Willem on aivan ihana (:

 7. arua Kirjoittaa:

  Kiitos! 🙂 Sarjarin levikki ei ole mikään suuren suuri ja luulen että sitä lukevat suurelta osin eri ihmiset kuin jotka lukevat muuten tämän kaltaisiajuttuja. Luulen että Willem on syytä siirtää etenevässä määrin nettiin, ihan senkin takia että Sarjarin julkaisutahti on niin hidas. Mikä ei tietenkään tarkoita etteikö sielläkin voisi vielä Willemiä olla.

 8. Saxonvoter Kirjoittaa:

  Ooh, kiva sarjakuva. Haluan lisää! Millainen lehti on Sarjari?

 9. arua Kirjoittaa:

  Sarjari on Tampereen sarjakuvaseuran lehti, jossa ilmestyy sekalaista sarjakuvaa eri tekijöiltä. Tyylit vaihtelevat aika paljon, moni sarjakuva on ehkä undergroundiksi(?) luokiteltavaa, ja osa tekijöistä on samoja kuin 80-luvun alussa.

  Willemiä tulee lisää, parinkin Willemin käsikset ovat suunnitelmissa ja Mironkin pääsee tekemään cameon.

  Kuulin muuten että isolla näytöllä sivut saattavat olla vierekkäin eivätkä allekkain, ilmeisesti yllämainitut lukemisongelmat johtuivat siitä? Täytyy katsoa voinko tehdä asialle jotain. Joka tapauksessa Willemit olisi tarkoitus laittaa myös kotisivuille, kunhan kerkiän ja jaksan alkaa taas säätää niiden kanssa.

Jätä vastaus