Tomaateista

tomaatti, tomaatit, kirsikkatomaatti

Jos tomaatteja on vähän ja ei ole helle, pöytäsäilytys on yleensä riittävä sillä tomaatit ehtii syödä ennen kuin ne alkavat pilaantua. Jos joutuu säilömään useita laatikollisia tomaatteja, kehotan kääntymään virallisen tiedon puoleen.

Tags: , ,

2 kommenttia - “Tomaateista”

  1. kjjo Kirjoittaa:

    Lidlistä pidän koska siellä on muitakin kuin espanjalaisia tomaatteja edullisesti (en osta orjatyövoimalla tuotettuja). Ja juuri kirsikkatomaatteja. Ikävä kyllä hollantilaisissa terttukirsikkatomaateissa on miedompi maku mutta sitä suurempi juhla on joskus törmätä italialaisiin jotka ovat kirpeitä ja tomaattisia. Tavalliset maistuvat kostealta rätiltä.

  2. arua Kirjoittaa:

    Talvella tuntuu olevan todella vaikea löytää tomaatteja jotka maistuvat miltään, joko vikana on se että ne tarvitsisivat aurinkoa tai se että lajikkeet on jalostettu pilalle maun kustannuksella.

    Onneksi on tulossa kesä ja saa kirsikkatomaatteja jotka ovat niin makeita ja hyvänmakuisia että kuin karkkia söisi.

Jätä vastaus