Päästäiset törmäilee

päästäinen, kesä

En normaalisti enää postaile näitä kuvapäivisjuttuja, mutta menköön tämän kerran kun blogi ei ole päivittynyt pitkään aikaan… (Sitä paitsi pitää testata näyttääkö kuva oudolta koska kuvankäsittelyohjelma ei ole täysin yhteensopiva uuden koneen kanssa, enkä tiedä vaikuttaako se kuvan laatuun.)

Tags: , ,

8 kommenttia - “Päästäiset törmäilee”

 1. Taru Kirjoittaa:

  Mun on ollut ikävä sun kuvapäivisjuttuja. 🙂 Ja ii, päästäisiä. <3

 2. arua Kirjoittaa:

  Joo päätin että on parempi kun en postaa niitä, kuuluu mun ”älä postaa nettiin mitään ylimääräistä”-kampanjaan… jota en pysty pitämään kun tääkin lipsui, mutta edes yritetty nollatoleranssi estää suurimman osan töppäilyistä. Vaikka tiedän että piilossa olemisella saa myös pois suurimman osan lukijoista mutta ainakaan ei ärsytä ketään. :S

  Päästäinen on paras eläin

 3. vurr Kirjoittaa:

  Mullaki ikävä näitä

 4. arua Kirjoittaa:

  Noooo jos se yhtään lohduttaa niin ei mulla ole nykyään niin hirveästi kuvapäivismatskuakaan kun ei tapahdu juuri mitään… Sitä paitsi alkoi kaiken muun ohella ahistaa kun kuvapäivis oli ainoa mikä ihmisiä kiinnosti ja sarjakuvantekijänä olin (olen) vähän yhtä tyhjän kanssa…

 5. arua Kirjoittaa:

  Ai hitsi, tajusin taas miltä tuo varmaan kuulosti, en siis tarkoita että ihmisten pitäisi olla kiinnostunu mun sarjakuvista ENKÄ halua syyllistää lukijoita tai ketään muutakaan… tarkoitan vain että jos haluaa piirtää sarjakuvaa niin se on masentavaa kun ei osaa eikä ole oikeanlainen ihminen siihen hommaan. Tiedän sen että jos yleisöä ei kiinnosta ja tekijä ei saa töitä tai rahaa niin silloin vika on vain tekijässä itsessään.

  Yritän olla sanomatta mitään turhaa ettei tule taas sanottua sellaista mistä joku voi loukkaantua. Kommunikaatio ei ole se oma vahvin laji. :X

 6. Eeva Kirjoittaa:

  Eksyin sivuillesi ensimmäisen kerran vuosia sitten fonttisurffailun seurauksena ja palailen aina silloin tällöin katsomaan mitä uutta olet ehtinyt luomaan. Kiitos ihan huikeista sarjakuvista – Willem -sarjikset ovat suosikkejani.

 7. arua Kirjoittaa:

  Kiitos! 🙂 Mukava että on jäänyt mieleen.
  Uutta Willemiä on tulossa nettiin piakkoin, harmittaa että edellisestä on jo vuosi (!). Viime ajat ovat menneet dinosaurusopiskelun parissa, jonka pitäisi parantaa hiukan Willemin tieteellistä tarkkuutta.

 8. Eeva Kirjoittaa:

  Mukava kuulla! odottelen innolla 🙂

Jätä vastaus