Uusi seinäpaperi

uusiseinapaperi01_previkka

Toinen kauhusarjis, johon en ole myöskään tyytyväinen, osittain epäonnistuneen tyylivalinnan takia. Sarjis myös valmistui kiireellä, ja se näkyy. Ei taida olla uusiksi piirtämisenkään arvoinen, joten laitetaan tänne luettavaksi…

Koko sarjakuva luettavissa katkon jälkeen:

uusiseinapaperi01_lowres
uusiseinapaperi02_lowres
uusiseinapaperi03_lowres
uusiseinapaperi04_lowres
uusiseinapaperi05_lowres
uusiseinapaperi06_lowres
uusiseinapaperi07_lowres
uusiseinapaperi08_lowres

Tags: , ,

2 kommenttia - “Uusi seinäpaperi”

  1. Wispie Kirjoittaa:

    Musta tää oli aika hyvä! Ei nyt ehkä hirveen pelottava, mut vähän.

  2. arua Kirjoittaa:

    Kiitos! Onneksi kauhun ei tarvitse olla pelottavaa kuuluakseen genreen, mutta tyylivalinta ei tässä oikein puolla kauhumaista tunnelmaa. Muutenkin vaikea laji, ja jos pelottavuutta tavoittelee, se on parhaimmillaan videopeleissä ja elokuvissa, ei niinkään sarjakuvassa tai kirjoista, luulen… :/

Jätä vastaus