Silmät otsassa

Kyllähän se Keijjo tästä jo aikoinaan sanoi, mutta en silti ole osannut kiinnittää huomiota… Yritin tässä viimein korjata asian.

image

Edit: En ole onneksi ainoa, jolla on tämä ongelma, sillä se on ihmisille hyvin yleistä. Tämä ei kuulemma päde samalla tavalla taiteilijoihin, mutta en itse kuulu ammattitaitoisten kouluttautuneiden joukkoon joten ymmärrettävää että teen saman virheen…

Tags: ,

2 kommenttia - “Silmät otsassa”

  1. Aurafani 14v. Kirjoittaa:

    Mä en ainakaan huomaa siinä mitään outoa. Ei ne niin huonoilta näytä. Sähän sanoit siinä Sarjakuvaoppaassasikin, että tota sääntöä saa rikkoa, jos lopputulos näyttäää hyvältä. 🙂

  2. Arua Kirjoittaa:

    Sanoinko? Niinpä taisinkin sanoa, ja totta se onkin kunhan lopputulos ei ole outo… Hyvä jos ei pistä silmään (omia töitään ei todella pysty näkemään muiden silmin). Koitan ehkä silti katsoa jos silmät saisi pysymään edes jotenkin samassa kohdassa, nyt ne heittelevät vähän mielivaltaisesti…

Jätä vastaus