Unia ja tiedotusta

zakke_keittajana

Blogi uhkaa taas jäädä päivittämättä, joten laitetaan tämä luonnoskirjan juttu tänne kun ei ole oikein muutakaan sopivaa käsillä! Yritän saada jonkun Miron-aiheisen joulusarjiksen tehtyä ennen joulua, samoin yritän aloittaa varsinaisen sarjakuvan, joka on nyt jo niin myöhässä että alkaa tuntua etten saa sitä ikinä albumiksi asti…

Minua myös yllättäen pyydettiin mukaan 101 sarjakuvaa Suomesta-näyttelyyn, joka on osa Comics Effects-näyttelykokonaisuutta. Näyttelyn töistä kootaan albumi joka ilmestyy tammikuussa. Valitsin aiheeksi Pikku Kakkosen, joka sekä alkoi minulle määrättynä vuotena että täytti tänä vuonna 40 vuotta. (Tämän tosin tajusin itse vasta eilen.)

Tags: , ,

8 kommenttia - “Unia ja tiedotusta”

 1. Aurafani 14v. Kirjoittaa:

  Laita se Pikku Kakkonen -aiheinen sarjakuva sitten tänne.:-)

 2. Aurafani 14v. Kirjoittaa:

  Odotan innolla päästä lukemaan sitä.

 3. arua Kirjoittaa:

  En ole varma kehtaanko laittaa sitä kovin nopeasti blogiin, mutta siitä on täällä kuva eikä linkin laittamisella ole varmaan suurta merkitystä: https://twitter.com/outonaapuri/status/936689771698708486

 4. Aurafani 14v. Kirjoittaa:

  Luin sen sarjakuvan. Mahtava, sä löydät aina jonkun hauskan näkökulman sarjakuviisi!:-)

 5. arua Kirjoittaa:

  Kiitos!

 6. #NLHKKSKI# Kirjoittaa:

  Mikäs se sellainen pikkukakkanen on? 🙂

 7. #NLHKKSKI# Kirjoittaa:

  Mikäs se sellainen pikku kakkanen on? 😀

 8. #NLHKKSKI# Kirjoittaa:

  Oho, tuli sama viesti uudestaan.

Jätä vastaus