101 Sarjakuvaa Suomesta: 1977

Tämän varmaan uskaltaa laittaa tänne, oli siis sivu jonka tein 101 Sarjakuvaa Suomesta näyttelyyn. Minulle oli harvinainen tilaisuus päästä osallistumaan tällaiseen projektiin, mutta enpä tietenkään ole enää lainkaan tyytyväinen siihen mitä sain aikaan, varsinkaan värityksen osalta… Sarjakuvista koottiin Harri Filpan toimittamana albumi jonka Zum Teufel kustansi viime vuonna: 101 Sarjakuvaa Suomesta Kirjavinkeissä

Minulle annettu sivu oli 1977, joka oli sattumalta se vuosi kun Pikku Kakkonen alkoi telkkarissa!

1977_aura_ijas_lowres

Tags: , , , , ,

4 kommenttia - “101 Sarjakuvaa Suomesta: 1977”

 1. vurr Kirjoittaa:

  Mun vanhuuden muistelut tulee olemaan siitä mitä aikoinaan tv:stä tuli.

 2. arua Kirjoittaa:

  Veikkaan että se on vähintään osa kaikkien vanhuuden muisteluita… 😀 Ja mitä pelasi ja niin edespäin

 3. #NLVHKKSKI# Kirjoittaa:

  Nykyajan Pikku kakkosen ohjelmat ei oo yhtään niin hyviä, kuin ennen.

 4. arua Kirjoittaa:

  Muistan hyvin ne hypnoottisen kotikutoiset ohjelmat kuten Hapsiainen. No, Rölli oli paras. Ne vanhat laulut olivat sisällöllisesti jotain spesiaalia, mihin nää uudemmat Röllin Sydämet sun muut eivät enää ihan yllä… (Vaikka myönnettäköön, muistan en paremmin kaseteilta kuin Pikku Kakkosesta, Itsensäpelottelemislaulu oli pienenä ihan mahtava. Jännän tunnelmallinen mutta silti turvallinen. Nykyään olis varmaan liian pelottava lapsille, ja onhan niitä Röllijaksoja jo sensuroitu. 😑 Ja se kappale Pahan Valtakunta, tietääkseni. Olihan se yllättävän synkkä lastenkappaleeksi, mutta… Hmm… itse asiassa kun maailman menoa miettii, niin tekisi varmaan hyvää jos useampi olisi kuullut Pahan Valtakunnan pienenä, tai mahdollisesti ajatuksella jopa aikuisena.)

Jätä vastaus