”Miron-sarjiksen” 4. luku

”Miron-sarjiksen” 4. luku Emmin idea on nyt luettavissa sarjakuvan sivuilla.

Jep, en ole vieläkään keksinyt sarjakuvalle kunnollista nimeä. Ja tahti on kova, vaikka ehkä järkevämpi olisi tehdä hitaammin jotain jonka voisi joskus julkaista jossain muualla. Mutta ei sitä tiedä miten tulevaisuudessa on mahdollisuutta piirtää pitkiä, ja jos on paljon muuta hommaa voi olla hankala pitää tämän kokoluokan tarinaa järjestyksessä. Rennommasta otteesta huolimatta tuntuu siltä, etten ole kehittynyt piirtäjänä juuri lainkaan, ja hahmojen ulkonäötkin paukkuvat häiritsevästi milloin mihinkin suuntaan, välillä onnistuen ja välillä mennen päin metsää.

Tags: , , ,

11 kommenttia - “”Miron-sarjiksen” 4. luku”

  1. verna Kirjoittaa:

    Hemmetin cliffhanger. 😀

  2. rama Kirjoittaa:

    Aaaaaargh! Pahin mahdollinen cliffhangeri. Viitoslukua kehiin niin kuin olis jo!

  3. arua Kirjoittaa:

    Hei, täytyyhän mun varmistaa etteivät lukijat katoa kesken kaiken. :3 Hmm… toivoisin kyllä tietäväni lukeeko tätä kukaan muu kuin te…
    Heh, mutta yritän aloittaa vitosluvun niin kauan kun olen työtön, näin iso sarjis on hankalaa pitää kasassa jos siihen ei voi keskittyä kunnolla. Joudun muokkaamaan käsikirjoitustakin sitä mukaa kun teen, en nimittäin tehnyt sitä kolmatta kertaa uusiksi vaikka olisi pitänyt…

  4. Rika Kirjoittaa:

    Onnellisesti luettu! Ja siinä vaiheessa, kun se Emmi ehotti, että murtautuisivat ovesta ja Miron epäili.. Tahdoin sanoa Mironille ”Hei, käytä kykyäs, kato tulevaisuuteen että mitä te näätte 5 minsan päästä ja juttu on sillä selvä”, muistin ettei Mironilla ole tässä enää kykyään. Hupsis hei.

  5. arua Kirjoittaa:

    En itse asiassa tiedä, tuliko koko Mironin henkilöllisyys tarpeeksi hyvin selville, vaikka idea oli että ei tarvitsisi tuntea sarjaa entuudestaan… Yksi huolenaiheista on ollut että tajuavatko Narullaa lukemattomat missä tässä mennään. No, nyt on tullut esiin jo se, että alkuun olisi tarvittu joku kiinnostavampi esittely. (Ja se, että jos minulla on aikaa jatkaa Narullaa, kannattaa se aloittaa kokonaan alusta ja unohtaa Animessa/Japan Popissa ilmestyneet sarjakuvat, mikä voi selkiyttää asioita aika lailla. Todella toivoisin että olisi mahdollisuus aloittaa pitempi sarja jos sille nyt riittäisi edes lukijoita…)

  6. rama Kirjoittaa:

    Kuinkas Miron edistyy? Edellinen luku jäi niin pahaan cliff hangeriin että jatkoa pitäisi jo saada 😉

  7. arua Kirjoittaa:

    Edistyy, mutta huonosti. Tässä on ollut niin paljon kaikkea muuta että se on vähän jäänyt.

  8. rama Kirjoittaa:

    Tsemppiä!

  9. arua Kirjoittaa:

    Kiits, kovasti yritän jatkaa kunhan sopiva kolo ja jaksaminen tulee vastaan. Ehkä tässä alkaa vaivata jo motivaationpuutekin, piirrosjäljen sählääminen ”sinne päin” ei auttanut parantamaan sitä vaikka rentoutta tulikin lisää.

  10. rama Kirjoittaa:

    Älä suotta jää jahkailemaan piirrosjälkeä enää tässä vaiheessa. Tarina toimii mainiosti. Ja kunhan saan OH:n pois painoon ensi kuussa niin voin jopa pukea mielipiteitäni jäsenneltyyn muotoon siellä sarjakuvasivustoilla ^__^

  11. arua Kirjoittaa:

    En mä tätä piirrosjäljen takia lopettaisi, vähän vain turhauttaa kun tajuaa ettei siihen ole tullut mitään muutosta, huonompaan suuntaan vain menee. Toivottavasti työ ei kuitenkaan ole ihan turhaa.

Jätä vastaus