Line of action

Ehkä mun piirrosjälki paranee maagisesti kun muistan sen. Tai sit ei. Ehkä seuraavaan Miron-sarjiksen lukuunkaan ei tule yhtä paljon tönkköyttä asentoihin. Tai sit tulee.

Tags:

9 kommenttia - “Line of action”

 1. verna Kirjoittaa:

  Asentojen tutkailu ja piirto pitäisi ainaki helpottua, kunhan sitä tarpeeksi harjoittelee.

  ….Oonko mä noin maaninen?

 2. arua Kirjoittaa:

  Se on tehostemaanisuutta että sen muistaisi.

 3. verna Kirjoittaa:

  Mä luulin että siihen pystyy vaan Keijjo.

  …kyl mä muistan että pitäis tussata siveltimellä, mutta aina ei voi voittaa.

 4. verna Kirjoittaa:

  ………..LINE OF ACTION!!

 5. arua Kirjoittaa:

  Hmm. Toimiikohan LINE OF ACTION(!)…parhaiten silloin kun piirtää mallista?

 6. verna Kirjoittaa:

  Juu. Mutta valitit ettet osaa piirtää mallista? Ja kun piirtää elävästä mallista enempi, oppii piirtää paremmin myös ilman mallia.
  Mutta kyllä se line of action voi auttaa myös ei mallista piirrettyihin hahmoihin. Auttaa hahmottamaan asentoja.

 7. arua Kirjoittaa:

  Mä huomasin etten mallia piirtäessäkään piirtänyt mallia vaikka kuinka yritin, vaan jotain omasta päästä. Ja samat virheet toistaa vaikka yritin päästä niistä eroon. Kunhan ilmat lämpiää pitää mennä jonnekin piirtämään gesturea.

 8. verna Kirjoittaa:

  Ootko yrittänyt ns. ”sokeena” piirtää? Sillai, että katsot vaan mallia, muttet paperia mihin piirrät.
  Kuvista ei tuu hyviä (ei ole tarkotuskaan tulla), mutta parantaa katse-käsi-koordinaatiota tai miksi sitä voi kutsua suomeksi (mä kun opin kaikki termit enkuksi, en sit tiedä mitä ois suomeksi, haha).
  Tosin joskus tulee salaa katsottua kuvaa, että tietää mihin kohtaa piirtää, mutta silti tulee katsottua enemmän mallia.

  Mun elävänmallin opettajat tuppasi tykkäämään enemmän mun kuvista jotka oli joko sokeena piirrettyi, tai vasemmalla kädellä. Mun viivan käyttö oli kuulemma parempaa, kun menetin liiallisen kontrollin, kun mulla on joku kontrolli-pakko mun kuviin tai jotain. :I

  Oon joskus menny ihan vaan ostoskeskuksiin piirtää gesturea. Pitää vaan löytää hyvä kyttäys spotti.

 9. arua Kirjoittaa:

  Juu, oon mä joskus kokeillut, mutta pitääpä testata sitäkin kunnolla uudestaan.

Jätä vastaus