Miron-sarjiksen 6. luku

Miron-sarjiksen 6. luku on viimein valmis ja luettavissa. Viimeksi ajattelin että saisin sen nopeasti tehtyä, mutta siihen menikin puoli vuotta.

Tags: , , ,

10 kommenttia - “Miron-sarjiksen 6. luku”

  1. Emmily Strange Kirjoittaa:

    Woohooooooo!!! Tätä on ootettu!

  2. arua Kirjoittaa:

    Ehkä se on hyvä merkki että jotkut ovat jaksaneet odotella jatkoa. 😀

    Seuraavan luvun kanssa ei pitäisi kestää näin kauaa.

  3. verna Kirjoittaa:

    Mun pitäis taas lukea noi kaikki yhteen pötköön, kun onnistun unohtamaan mitä aikasemmin on tapahtunut jne. Mutta hyvä että oot päässy tekemisen makuun taas.

  4. arua Kirjoittaa:

    Ehkä käy niin onnettomasti että saan taas töitä ja sarjakuvat jäävät taas. : P No ei siinä ollut kyse pelkästään siitä ettei aikaa olisi ollut, mutta jaksaminen loppui vähän kesken kun kaikenlaista tapahtui enkä sitten jaksanut miettiä käsistä tai sitä kestääkö käsi ylimääräistä työtä.

    Onneksi toi on aika nopealukuinen.

  5. rama Kirjoittaa:

    Minäkin luin alusta asti jotta pääsi oikeaan tunnelmaan (^_^)
    Odotus oli (liian) pitkä, mutta sen arvoinen. Taas nostettiin panoksia ja jäätiin cliffhangeriin.

    Käsiksestä vielä sen verran, että kerronta toimii mainiosti ja avautuu myös itseni kaltaiselle lukijalle joka ei ole kunnolla tutustunut Narulla-juttuihin.
    Muistan (toivon mukaan oikein) sinun joskus valittaneen kaksisivuisten sarjakuvien vaikeutta, ja en voi kuin nyökytellä myöntävästi. Parin sivun kissatarinat ovat kyllä ihquja ja kivaa luettavaa, mutta tuntuu että kissojen ympärille luomasi maailma on sen verran kattava että se pääsee oikeuksiinsa vain pidemmissä tarinoissa. Varmaan sellaiset 50-100 sivuiset itsenäiset, mutta löyhästi yhteenkuuluvat jutut vaihtuvilla päähenkilöillä olisivat paras tapa ammentaa tästä universumistasi?

  6. arua Kirjoittaa:

    Juu, Narullan konsepti oli alun perin tarkoitettu pitempiin juttuihin, ja kun käytin sitä Anime-lehdessä, se oli keskeneräinen ja liian laaja. Joten ongelmiahan siitä tuli.

    Pahaksi onneksi juuri pitkä (mangatyylinen) sarjakuva on se, jonka tekemisestä Suomessa on vähän turha haaveilla. Onnistuin vaikean alan lisäksi valitsemaan sen pahimman formaatin/genren. :/ En tiedä kiinnostaako kustantajiakaan enää pitkä pseudomanga, alpparien tekeminen on riskiä muutenkin ja ne myyvät huonosti. Pseudomanga varmasti vielä huonommin kuin ilmeisesti suht huonosti myyvät ja huolella valitut mestariteokset, jota esim WSOY julkaisee…

    Mutta jatketaan, niin kauan kun on aikaa ja mahdollisuuksia.

  7. rama Kirjoittaa:

    Klise tai ei, mutta sä olet vielä niin nuori että paljon ehtii tapahtua sun piirtäjänuran aikana. Ja enhän mäkään ole vielä heittänyt pyyhettä kehään, vaikka joskus tuntuukin siltä että järkevämminkin voisi käyttää vähän vapaa-aikansa ;D

  8. arua Kirjoittaa:

    Mulla taas on olo että meikäläisen kulta-aika meni jo, vaikka eihän se tietenkään välttämättä niin ole. Jos joskus onnistun tekemään jotain tarpeeksi hyvää ja olen onnekas, niin ehkä…

    Tärkeintähän olisi tehdä sarjakuvaa, mutta sarjakuva on silti tehty luettavaksi. Mutta hankalaahan se on jos siihen käyttää kaiken vapaa-aikansa ja mitään ei jää käteen. Ehkä Suomessa aletaan julkaista enemmän suomalaista kun digijulkaisu kehittyy, vaikka luulen että palkkiot laskevat digijulkaisun myötä entisestään. Ja sit pitäisi rahoittaa tekeminen apurahoilla. Tulee vähän sellainen olo että luovan työn tekijät eivät tee mitään oikeaa ja arvokasta työtä. Toiset saa palkkaa siitä kun istuvat toimistolla facebookissa… 🙂

  9. marla Kirjoittaa:

    Luin ton sarjiksen, ja kylläpä imaisikin mukaansa! Jään kyyläämään seuraavaa kappaletta o/

  10. arua Kirjoittaa:

    Huojentavaa, se on hyvä merkki jos joku jaksaa lukea sen loppuun asti. 🙂 Seuraavan luvun kanssa ei pitäisi kestää ihan niin kauaa.

Jätä vastaus