Lehdissä julkaistut Narullat nyt luettavissa netissä

Anime-lehdessä ja Japan Popissa aikoinaan julkaistut Narulla-sarjakuvat ovat nyt luettavissa netissä, sillä niitä on toivottu pariinkin otteeseen. Tällä vanhalla raakile-Narullallahan ei ole juuri tekemistä nykyisen sarjakuvan kanssa. Ja jösses miltä alku-Mironkin näyttää! Ei äijää edes tunnista samaksi, joka seikkailee nykyään sarjan päähenkilönä. Myös Zakke ja sisaret ovat olleet näkijöinä ”satoja vuosia”, vaikka nykyään he ovat aloittelijoita (Velka-sarjakuvassa mainittiin Zaken olleen näkijänä 70 vuotta, mutta luulen että sekin on yläkanttiin.)

Narulla löytyy täältä.

Viivyttelin pitkään sarjakuvan julkaisua, sillä vaikka jotkut pitävät siitä sen puutteista huolimatta, olen saanut käsityksen ettei myöhempiin töihini ole tutustuttu Narullan takia. Joitakin hyviä puolia näissä kuitenkin oli, esimerkiksi huolellisemmin piirrettyjä taustoja, ja piirrosjälki tuntuu paikoin jopa paremmalta kuin mihin olen viime aikoina pystynyt.

Tags: , ,

2 kommenttia - “Lehdissä julkaistut Narullat nyt luettavissa netissä”

  1. Junko Kirjoittaa:

    Dreams came true… ♥ Ah, olet nero! ^^

  2. arua Kirjoittaa:

    Kiitos, Narullaa on kyselty pari kertaa ja tämä on parempi ratkaisu kuin esimerkiksi albumi. 🙂

Jätä vastaus