Tyyliongelmia

manga_aargh

Tags: , , , ,

2 kommenttia - “Tyyliongelmia”

 1. hopea Kirjoittaa:

  Jos yhtään helpottaa, niin sun tyyli ei oo ikinä ollut mun mielestä kovin mangamainen :—)
  Animelehdessä oli silloin Narulla ja mikähän-se-toinen-oli, kuitenkin mangatyylillä piirretty. Mangatyylillä tehty oli nätti & värillinen, mutta tykkäsin enemmän Narullasta juonen ja ennenkaikkea huumorin takia 😀
  Tykkäsin myös kun luin ”Miron-yläkerran huone”-pokkarin, ettei Mironin ulkonäöstä oikein tiedä hahmon ikää – sama pätee muihinkin hahmoihisi. Tunnistan myös, kun näen töitäsi jossain, että tämä on Auran piirtämä. C:

 2. arua Kirjoittaa:

  Mukava kuulla, enemmän olen kuullut muuta, yleensä nimeomaan sillä mielellä että se on jotenkin huono asia, jos ei nyt aina niin että vihattaisiin mangaa niin ainakin jotenkin vähättelevässä sävyssä. 🙂 Ja ite kun aina halusin olla sarjakuvantekijä enkä ”mangapiirtämistä harrastava”.
  Toinen sarjakuva oli Anipunime, jos en nyt itekin muista nimeä ihan väärin. Nykyään lehdessä ei sarjakuvia juuri taidakaan olla, mutta silloin jostain syystä haluttiin suomalaisia tekijöitä mukaan, vaikka lehden lukijat kyllä vastustivat alkuun ja toivoivat sarjisten tilalle arvosteluja.

  En ole oikein itsekään osannut lopullisesti päättää hahmojen fyysisiä ikiä, mikä ehkä pelkistetyn tyylin lisäksi vaikuttaa siihen että ikää on vaikea arvioida. Siis sen lisäksi, että piirrostyyli vaihtelee paljon kun en saa sitä pidettyä tasaisena. Mutta joku käsitys on ja varsinkin tauon jälkeen hahmoista tulee liiankin teinimäisiä…

Jätä vastaus