Kirjakerho

Julkaistiin alun perin Sarjarissa numero 104. En tiennyt lehden aiheesta (chick-lit) oikeastaan mitään, vaikka sain tehtäväkseni kannenkin juuri tähän numeroon, mutta muutaman nettihaun jälkeen kävi ilmi että sain ympättyä dinosaurukset kätevästi mukaan. Sarjakuvassa mainittu kirjahan on Robert T. Bakkerin kirjoittama Raptor Red.

aura_kirjakerho01_lowres
aura_kirjakerho02_lowres
aura_kirjakerho03_lowres

Tags: , , , , ,

3 kommenttia - “Kirjakerho”

  1. Fani03 Kirjoittaa:

    Ihana sarjis! Muistan itte pienenä, kun Enid Blytonin SOS-sarjaa luettuani olisin itse halunnut perustaa salaseuran. Sitä jotenkin innostui ihan älyttömästi ja helposti leikki olevansa yksi kirjan päähenkilöistä.

  2. arua Kirjoittaa:

    Kiitos! En muista onko itsellä koskaan ollut vastaavaa mitä olisin halunnut toteuttaa oikeasti (ainakaan sellaista milä olisi ollut vähimmässäkään määrin realistista), mutta fiktiiviset maailmat ovat aina tarjonneet silti jotain sellaista mitä oikea maailma ei. Ainoa mitä tulee mieleen oli kun pienenä innostuin pirrettyjen kanankoivista ja halusin syödä sellaisen. Eihän oikea kanankoipi sitten ollutkaan ihan sellainen kuin kuvittelin, ja jäi syömättä…

  3. #NLVHKKSKI# Kirjoittaa:

    Päästäisiä! Päästäisiä kaikkialla! 😂

Jätä vastaus