Hodaria ostamassa

Alan pelätä että paljastan näillä itsestäni liikaa. Onneksi unien tulkinta on suureksi osaksi kakkaa.

Tags:

2 kommenttia - “Hodaria ostamassa”

  1. keijjo Kirjoittaa:

    Ei toki ole kakkaa.

    Suhtaudut epäluuloisesti tahoihin, joiden pitäisi toimittaa sinulle peruspalveluja. Ne ei oikeesti välitä sun hyvinvoinnista, vain omastaan, eivätkä välitä vaikka joku loukkaisi itsensä jos ei ymmärrä toimia varovasti. Sä olisit valmis hyväksymään pelisäännöt, mutta ne ei kunnioita sua, pitää sua tyhmänä, ja niin palvelutkin on näennäisesti runsaita mutta todellisuudessa kelvottomia ja valtavan epätaloudellisesti ja epäeettisesti tuotettuja.

    Sori, unien tulkinta on mun varsinainen leipätyö mutta sillä alalla ei ole työtilaisuuksia.

  2. arua Kirjoittaa:

    Hmm, eikös toi päde vähän jokaiseen alaan nykyään? Raaka-aineet yritetään saada halvalla ja tavarat tehdään hajoamaan. Kaupoissa myydään ”ruokaa” joka ei ole oikeasti ruokaa nähnytkään. Mä voin tulkata ton että olen hyvin tietoinen siitä että suuri osa ravitsemusliikkeistä ei täytä ns. vaadittua hygieniatasoa. Kuinka moni muuten muistaa nähneensä animaatioissa tms pikaruokamyyjiä jotka eivät ole epäsiistejä? Mulle ei nyt tuu mieleen yhtäkään mut kai niitäkin on.

    Veikkaan silti että suurin osa unista on sitä dataa mitä aivot käyvät läpi ja arkistoivat, ja tapahtumat seuraavat toisiaan tajunnanvirran logiikalla. (Muistan monta kertaa käyneen niin että ajattelen että ”nyt en saa ajatella sitä tai tätä tai on vaara että ne ilmestyvät tänne oikeasti– voi paska”) 😛

Jätä vastaus