Willem: Pohjoisessa (Uusi versio)

Uusittu versio vanhasta Pohjoisessa-sarjakuvasta, sivumäärä on nyt 14 eli hieman pidempi kuin alkuperäinen oli. Tämä löytyy luonnollisesti myös melkein-unohtuneilta-kotisivuilta Willem-osiosta. Sarjakuvan piirtämiseen meni lopulta melkein kolme vuotta joista suurimman osan se odotti puhtaaksi piirtämistä, mutta jospa tässä saisi taas takaisin innon piirtää… tavallaan saman asian tekeminen uudestaan on raskaampaa kuin kokonaan uuden sarjakuvan tekeminen.

Toisaalta tekisi mieli piirtää uusiksi pari muutakin vanhempaa Willemiä…

09_Willem_Pohjoisessa_uusi_01_lowres

09_Willem_Pohjoisessa_uusi_02_lowres

09_Willem_Pohjoisessa_uusi_03_lowres

09_Willem_Pohjoisessa_uusi_04_lowres

09_Willem_Pohjoisessa_uusi_05_lowres

09_Willem_Pohjoisessa_uusi_06_lowres

09_Willem_Pohjoisessa_uusi_07_lowres

09_Willem_Pohjoisessa_uusi_08_lowres

09_Willem_Pohjoisessa_uusi_09_lowres

09_Willem_Pohjoisessa_uusi_10_lowres

09_Willem_Pohjoisessa_uusi_11_lowres

09_Willem_Pohjoisessa_uusi_12_lowres

09_Willem_Pohjoisessa_uusi_13_lowres

09_Willem_Pohjoisessa_uusi_14_lowres

Tags: , , , , , ,

5 kommenttia - “Willem: Pohjoisessa (Uusi versio)”

 1. #NLVHKKSKI# Kirjoittaa:

  Nämä vanhempien käyttämät lauseet ”Silloin, kun minä olin nuori” tai ”Nykyajan nuoriso on ihan pilalla” ovat todella kyllästyttäviä, koska noin sanotaan jokaiselle uudelle sukupolvelle. Antiikin Roomasta on säilynyt kirjoitus, jossa puhutaan siitä, että nykyinen sukupolvi on pilalla.

 2. Fani03 Kirjoittaa:

  Tästä voimme joko päätellä, että ihmiskunta on ollut pilalla Antiikin ajoista lähtien tai sitten nuorempia ikäpolvia on vain aina ollut helpompi syyttää.

 3. arua Kirjoittaa:

  Näinhän se menee, jokainen sukupolvi kautta historian on aina ollut pilalla.
  Tosin tavallaan ymmärrän ahdistuksen maailman muuttumisesta (joka usein on syy kommentteihin siitä miten nuoriso on pilalla), sillä alan itsekin huomata tippuvani ns. kelkasta.

 4. Daniel Kirjoittaa:

  Tämä on outo pyyntö sillä tiedän kyllä miten paljon me taiteilijat vihaamme vanhoja versioita, mutta onko mitenkään mahdollista enää nähdä Willem pohjoisessa vanhaa versiota jotta näitä kahta tarinaa voisi vertailla mainitsemiasi muutoksia. Herätit nimittäin uteliaisuuden.

 5. arua Kirjoittaa:

  Voih, en oikeastaan ajatellut laittaa sitä enää takaisin. Mutta eipä siinä toisaalta ollut mitään kovin erilaista, pääpiirteissään juoni on sama.

  Jos en olisi maininnut mitään uudesta versiosta niin tuskin kukaan olisi edes huomannut että vanha sarjis on vaihtunut uuteen… 😀

Jätä vastaus