Uusi Facebook-sivu

Täytyy sanoa, että fb on omalle järjelle liian sekava, mutta jonkinlainen sivu (pakollisen(?) profiilin ohella, joka ilmeisesti jää olemaan vaikka sen muuttaisi sivuksi?) on nyt olemassa: uusi fb. Käyttäjänimeä en voi näköjään luoda, ja sivu on näköjään sitten nimetty sen mukaan millä nimellä otin profiilin.

Huom: En edelleenkään ns. käytä facebookia, profiili on olemassa vain siksi että se on ilmeisesti nykyään pakko tehdä, eli sen voi ignoorata. Oletan, että sivua voi seurata ilman että tarvitsee sotkeentua profiiliin millään lailla.

Huom 2: Uusi sivu ei ole oikein tavoittanut ihmisiä, joten siinä voi olla jotain vikaa. Odottelen silti rauhassa ja jos sitä ei pysty käyttämään niin mietin sitten uudestaan sivun tarpeellisuutta.
Minulla on nykyään Intagram-tili, jota tosin en ole viime aikoina juurikaan saanut käytettyä ja joka on olemassa lähinnä siinä toivossa, että kuvitus-tagien kautta saisi töitä jos joku etsii sieltä kuvittajaa. Voisin kyllä käyttää sitä myös tärkeimmistä sarjakuvapäivityksistä ilmoittamiseen.

Vanhalle fb-sivulle en siis enää pääsisi itse kirjautumaan, se oli pakko sulkea ennen kuin vanha fb poistui käytöstä.

Jätä vastaus