”Miron-sarjis” statuspäivitys

Tags: , ,

7 kommenttia - “”Miron-sarjis” statuspäivitys”

 1. verna Kirjoittaa:

  Jään odottelemaan uteliaisuudella.

 2. arua Kirjoittaa:

  Mua vähän huolettaa se pituus. :/

 3. verna Kirjoittaa:

  Sun ranteen kannalta vai kiinnostavuuden?

 4. arua Kirjoittaa:

  Sekä että. Toisaalta voin mennä helpoimman kautta mahdollisimman monessa kohdassa, tehdä jäljestä vähän ”sinne päin” ja muutenkin oon aika nopee… (Liian nopee…) Ja nyt ei ole mitään tekemistä joten aikaa on. Ja hankin mun kynän ympärille palasen puutarhaletkua ja nyt se ei rasita niin paljoa. Muuten vois kyllä miettiä voisiko ajan käyttää järkevämmin kuin tehdä yli 70 sivuisen sarjakuvan…

  Mutta jos voin tehdä tuon omaksi huviksi ja jos jälki samalla kehittyy on se kai sen arvoista.

 5. verna Kirjoittaa:

  Kunpa mäkin olisin ”liian nopee”. : P

  Harjoitus tekee mestarin. Älä stressaa liikaa vaan yritä pitää hauskaa sitä tehdessä. : )

 6. arua Kirjoittaa:

  Liika nopeus johtaa käsivammoihin. : P Joo, yritän tehdä sen vain omaksi huviksi.
  Tosin nyt vaikka en oo tehny juuri mitään enkä ollut koneellakaan pitkiä aikoja alkoi käsi heti oireilla kun piirsin jotain. Ei hyvä merkki. Saa nähdä miten käy. Alan epäillä et tää on oikeesti kroonistunut, mikä ei lupaa hyvää ”uraa” ajatellen – olettaen siis että onnistuisin tekemään jotain muutakin mielenkiintoista kuin kuvapäivistä. Pah. Pitää yrittää muistaa liikkua vähän ja koittaa pitää selästä huolta.

 7. Aura Kirjoittaa:

  Nyt alkaa olla toiveita siitä, että ensimmäinen luku olis pian valmis.

Jätä vastaus