Miron-sarjiksen 9. luku

”Miron-sarjiksen” 9. luku Puhelinsoitto on valmis ja luettavissa.

Viimeisiä lukuja viedään. Ja jos en ole muistanut täällä mainita tai joku ei ole vielä kuullut, niin Miron tulee ulos myös paperiversiona, jos ei mitään ihmeitä tapahdu. Mutta siitä lisää myöhemmin kun asia on ajankohtainen. Ja paperiversio tulee siksikin tarpeeseen, koska huomasin domain-nimeni menevän umpeen puolen vuoden päästä, ja se olisi hyvä sauma lopettaa sivut. Miron ehtii kyllä valmistua ennen sitä niin että sen ehtii vielä hyvin lukea netissä, päädyin sitten mihin ratkaisuun hyvänsä. Tosin tajusin ettei Narullan sivuille olisi enää paikkaa jos lopetan sivuni, mutta sitten taas toisaalta, koko Narullan tulevaisuus on yhä hieman epävarma.

Mutta tapahtui niin tai näin, ei huolta: Zaken kauniit hiukset eivät katoa minnekään.

Tags: , ,

4 kommenttia - “Miron-sarjiksen 9. luku”

 1. Maura Kirjoittaa:

  Rytmität niin vaivattomasti, missään ei viivytä liikaa tai mennä liian nopeasti. Näin sun Rontti-sivuja Arabianrannan kirjaston Seitti-näyttelyssä ja niissäkin kuvakerronta oli kadehdittavan varmaa.

 2. rama Kirjoittaa:

  Sä olet kyllä cliffhangereiden mestari (^_^)

 3. muura Kirjoittaa:

  Huu, hieno cliffhangeri.
  Mä en silleen nähnyt tulevan sitä et Elna onkin tämä susi, josta syystä mulle sen paljastuminen esitettiin vähän töksähtäen ja epädramaattisesti. 8( Siihen jäi kaipaamaan sellaista vähän taiteellisempaa ruutua mikä olisi rikkonut sitä arkista kertomista.. jossa esimerkiksi sen suden naama olisi näkynyt taustalla tai sitten sekä Mironin että Emmin kasvoihin olisi paneerattu ja paneeleissa olisi ollut pieni hiljaisuus sen sijaan että uutinen otettiin aivan loogisena vastaan heti seuraavassa paneelissa. X’) Kai yritän sanoa että dramaattinen hiljaisuus olisi siinä kohti ollut poikaa. voi tosin olla että kun olen lukenut näitä aina sen yhden chapterin kun olet niitä linkittänyt niin en ole enää tunnelmassa mukana niin paljon että olisin nyt täysin varma onko tämän asian looginen hyväksyminen täysin tarinan mukaista vai ei..

 4. arua Kirjoittaa:

  Maura: Kiitos, sittenhän se tarkoittaa että olen oppinut tämän projektin aikana jotain. ^^

  rama: Täytyyhän mun pitää vähän lukijat kun uusia ei ole mainittavasti tullut sitten aloittamisen. 😛

  muura: Tuo on hyvä pointti, en huomannut sitä itse mutta se on nyt tullut useammalta taholta esiin. En tiedä voiko sitä korjata enää painettua versiota varten, vaikka jotain korjauksia pyrin tekemään, ainakin alkuun.

Jätä vastaus