Mironin tilannepäivitystä

PPS: Ja epäselvyyksien välttämiseksi, tarkoitin tietenkin mangasta vaikutteita ottanutta länsimaista sarjakuvaa, en mangaa.

Tags: , , , ,

6 kommenttia - “Mironin tilannepäivitystä”

 1. kjjj Kirjoittaa:

  Mihin tuo perustuu ettei ole tilausta? Kun täältä näkee, että juuri sille on tilausta. Miksi ihmiset lataisivat tonneittain suomentamattomia mangoja, ellei sille juuri olisi tilausta?

  Mutta kustantajat noudattavat omaa makuaan, julkaisevat käsittämättömiä ”huonoudessaan hyviä” lännensarja ja ties mitä tökeryyksiä, eivät sitä mitä kakaralaumat haluaisivat lukea. Siksi sitten koko lukutaito katoaa kun tavaavat noita huonostienglaninnettuja homojuttuja joissa lukusuunta on mitä on är är är.

 2. Outi Kirjoittaa:

  Tilausta on aina sisällölle, jonka tekijä tekee rakkaudella ja josta paistaa taito ja tekemisen ilo oli se mitä tyyliä ja formaattia tahansa! Hitaasti tämä nousee ruohonjuuritasolta, me Seitissä ainakin riemuitaan suuresti jos ja KUN Mironin jatko ja muutkin tähän maailmaan liittyvät sarjikset valmistuvat!

 3. arua Kirjoittaa:

  Kjjj: Tarkoitin suomalaista mangatyylistä sarjakuvaa, sille ei ole tarpeeksi lukijoita eikä sitä huomioida muuten kuin mangaharrastuksen oheistuotteena. Termi on hämäävä, mutta esim sanaa pseudo ei enää viitti käyttää (ite olen sitä paitsi inhonnut sitä aina), sain siitä just hiljattain noottia kun piti tiivistyksen takia käyttää.

  Mutta en kyllä itse ole enää ns. kuvioissa mukana, joten en tiedä mikä tilanne sitten ihan oikeasti on. Tiedän vain että esmes netissä originaaleilla jutuilla on todella vaikea päästä esiin – enkä puhu nyt Mironista.

 4. kjjo Kirjoittaa:

  Toi Outi on hyvä sanoon.

 5. kokkoroo Kirjoittaa:

  Vähän random-kommentti, mutta kun mietit tuossa, haittaako vanhojen hahmojen mukaantuominen, niin minua ainaki kiinnostais paljolti tämä, koska kuten varmaan suurin osa sinun tuotannon seuraajista, luin ensin Narulla-hahmoista ja sitten vasta Mironia, joten olisi kiva tietää millainen Narulla-hahmojen & Mironin yhteys ja vuorovaikutus on, silleeen kunnolla siiis :—-D

  Tuli pitkä ja epäselvä lause, pahoittelut. (Ja toivottavasti tämä ei nyt tule kahdesti, netti alkoi jotain sekoileen, eikä ekalla postauskerralla ilmestynyt…)

 6. arua Kirjoittaa:

  No hyvä ettei haittaa 😀 Vähän vaan vaikutti siltä, etteivät hahmot olleet hirveän suosittuja… mutta luulisin että ainakin osa johtui formaattiongelmista. Jäi kaivelemaan että jos saisin ne toimimaan silleen kun oli alun perin tarkoitus…

Jätä vastaus