Nähdään juttuja

Tags: , , , , , ,

3 kommenttia - “Nähdään juttuja”

 1. Outi Kirjoittaa:

  Ehkä me ollaankin vain mörköjen hallusinaatioita?

 2. Henri Kirjoittaa:

  Joo ja tätä sivuten, jännä juttu miten paholainen ja lohikäärmeet olivat todellisia vielä muutama sata vuotta taaksepäin. Olen usein miettinyt, miten erilainen tää maailma olisi, jos ihan järkähtämättä, ihan pelosta kuollakseen, uskoisi peikkoihin ja menninkäisiin.. että eläisin World of Warcraftia. Enhän mä ikinä ole kirahviakaan nähnyt, mutta mulle toitotetaan, että semmosia on.

 3. arua Kirjoittaa:

  Mutta kirahveista sentään nähtiin valokuvia ja videoita ennen digitaalista kuvankäsittelyä… Tosin eihän vesinokkaeläintäkään uskottu ensin todelliseksi, vaikka siinä nokan edessä oli kuollut yksilö.

  Tosin itseä jaksaa aina ihmetyttää miten tiedon helppo saatavuus ei tunnu suinkaan vähentävän omituisia uskomuksia, vaan jopa lisäävän niitä. Yksi uusimmista huhuista lukuisine Youtube-todisteineen on ettei Atlantan lumimyrskyssä satanut lumi ollut oikeaa lunta.

Jätä vastaus