Tyrannosaurus Willem

Kuten jotkut ovat jo varmasti huomanneet, uusin vakihahmoni on tyrannosaurus Willem, joka sai nyt oman osionsa kotisivuille. Julkaisin siellä myös yhden Sarjarissa ilmestyneen Willem-sarjiksen, jonka laitan nyt myös tänne. Ja hahmohan sai alkunsa teesaurukset avaruudessa-sarjakuvasta, jonka laitoin tänne taannoin ja jossa Willem on aikuinen. Hahmot syntyvät usein vahingossa, niin kävi myös Mironin ja kumppaneiden sekä Psyko-Tommin kohdalla.

Tags: , , ,

8 kommenttia - “Tyrannosaurus Willem”

 1. kjjo Kirjoittaa:

  Tää on vakuuttavaa.

 2. Aura Kirjoittaa:

  Kiitos! Toivottavasti tällaisella olisi jotain mahiksia, vaikka tietysti toivon että Mironillakin olisi.

 3. Minorea Kirjoittaa:

  Ihana! Toivottavasti tämä saisi jatkoa tänne (:

 4. arua Kirjoittaa:

  Kiitos, tarkoituksena olisi laittaa lisääkin Willemiä nettiin, en tosin tiedä laitanko kaikkia paperilla ilmestyneitä vai miten teen… jotain kuitenkin on tulossa.

 5. ppirre Kirjoittaa:

  Mää ny kerron että ku olin yläasteella pikkuteininä ja löysin sun sarjikset ja niistä inspiroituneena aloin myös piirtään ja sit rattaat alkoi pyörimään ja 8 vuotta myöhemmin oon ekaa kertaa sanomassa kiitokseni! Lisäksi olin just viimeset 2 vuotta limingan taidekoulussaki ”jalanjäljissäsi” ja nyt hakemas yliopistoihin ja voih.
  Emmänytiiä mitä sanoa kuin KIITOS! Sysäsit tämän tytteröisen elämän taiteiden raiteille!

 6. Aura Kirjoittaa:

  Kiitos kommentista! 😀 Mukava kuulla että tekemisistäni on ollut hyötyä ja suuntaa muille, Limingan Taidekoulu on tosiaan Kokemus.

 7. Puppe Kirjoittaa:

  Tee tällaisia paljon niin mä maksaisin ja painattaisin ne yksiin kansiin, että mä rakastuin tähän juttuun, mahtava.. etenkin noi trilobiitit.

 8. Aura Kirjoittaa:

  Kiitos, tarkoitus olisi tehdä lisää! Toivon vain että muut käsikirjoitukset onnistuvat ettei ole yhden hitin ihme.

  Mä en ees tiedä miksikä noita kaikkia pikkuotuksia kutsutaan…

Jätä vastaus