Mystinen unilelumuseo

Tässä ei ole ollut tarmoa mihinkään kummempaan, joten tässäpä vanha kuvapäivisjuttu, vaikken näitä enää normaalisti paljoa enää postailekaan.

antiikkilelukauppa01 antiikkilelukauppa02

Pahus tosiaan. Edes alitajunta ei aina suostu tekemään yhteistyötä. Olisin halunnut nähdä mystisen lelumuseon. Museostakaan ei sitten tiettävästi ehtinytkään tulla Museokorttikohdetta. Mukana myös bonuksena lieävsti sietämätön sarjishahmo, jota ei oikeasti saisi ikinä lelumuseoon (ja jolla ei yllättäen ollut tekemistä Mironin luomisen kanssa, vaikka yhtäläisyyksiä ulkonäössä löytyykin. Elämä on täynnä jännää. No ok, eivät ne oikeasti näytä yhtään samalta, paitsi minun suttuisesti piirtäminäni.)

Jos oikeasti haluaa käydä lelumuseossa joka on täynnä mystisiä menneisyyden leluja, kannattaa ainakin pääkaupunkiseudun tienoilla katsastaa Suomenlinnan lelumuseo (jonne pääsee museokortilla) sekä Porvoon nukke- ja lelumuseo (jonne ei käy museokortti).

Tags:

8 kommenttia - “Mystinen unilelumuseo”

  1. Aurafani 14v. Kirjoittaa:

    Miksen mä näe ikinä noin siistejä unia! XD Aura, mikä on salaisuutesi hienojen unien saamiseen!?:-)

  2. arua Kirjoittaa:

    Unien kirjoittaminen ylös, mikä auttaa muistamaan niitä paremmin, sekä liian pitkään (ja mahdollisesti huonosti) nukkuminen ainakin… 🙂

  3. #NLHKKSKI# Kirjoittaa:

    Lentävä supermies?

  4. kjjo Kirjoittaa:

    Tää taas osoittaa että olet suvereeni sarjakuvakertoja. Tää on niinku huippukerrontaa.

  5. arua Kirjoittaa:

    Piti tarkistaa mitä suvereeni tarkoittaa, mutta kiitos, kun saisi samaa fiktiivisinkiin juttuihin

  6. Aurafani 14v. Kirjoittaa:

    Myös sun fiktiiviset tarinat ovat loistavia, Miron on hieno ja vakavasti otettava hahmo olematta liian synkkä. Mua kiinnoistais tietää, mitä Eilolle tapahtui tai, että miten Astrid kuoli.

  7. #NLHKKSKI# Kirjoittaa:

    Mustakin sun tarinat ovat loistavia. Mustakin ois kiva tietää, mitä Eilolle tapahtu?

  8. arua Kirjoittaa:

    Kiitos, pyrin tekemään Mironista mukavamman kuin mitä moni vastaava hahmo on, ja samalla se keventää hieman sarjakuvaa kun päähenkilö ei ole turhavn vakava tapaus. Eilon ja Astridin juttuja olisi tarkoitus avata kunhan saan uuden sarjakuvan käyntiin, mutta en ole varma milloin…

Jätä vastaus