Unipäiväkirjan pitämistä

Tags:

10 kommenttia - “Unipäiväkirjan pitämistä”

  1. kaisu Kirjoittaa:

    Sitten vaan täyttää ne tyhyjät sivut.

    Ja.. Mikä Kiki Hepburn-loinen. O_______O

  2. arua Kirjoittaa:

    Mä en tiedä kuka Kiki Hepburn mahtaa olla. Mutta luulen sen olevan yhdistelmä Kiki – Montparnassen kuningatarta ja Audrey Hepburnia…

  3. rama Kirjoittaa:

    Ethän pahastu jos kysyn kuinka Miron sujuu? Mulla on jo pahoja vieroitusoireita (^_^)

  4. arua Kirjoittaa:

    Miron sujuu huonosti. 🙁

  5. rama Kirjoittaa:

    Autch, missä vika? Käsi? Inspiraation/ajan puute?

  6. arua Kirjoittaa:

    Koska en tehnyt kuvakäsistä kunnolla loppuun, joudun viimeistelemään sen samalla kun piirrän. Ajatustyötä on siis paljon. Nyt aika on mennyt muihin juttuihin ja sarjakuvat kärsivät heti. Viimeisen kolmen viikon – tai jotain sinne päin – aikana seuraava luku on ollut tarkoitus aloittaa jo monta kertaa, mutta ikinä sille ei tunnu löytyvän aikaa tai tilaa aivoista. Mutta yritän jatkaa sitä mahdollisimman pian. Eli vaikea sanoa koska. :/

  7. rama Kirjoittaa:

    Ymmärrän valitettavan hyvin. Jos sarjista ei tee päätöikseen (ja harvalla varmaan on siihen varaa) niin sen edellä on sen tuhat asiaa. Toivottavasti palaset loksahtavat paikoilleen (^_^)

    Ystävänpäiväsuukot Mironille!

  8. arua Kirjoittaa:

    No, se hyvä puoli tässä ainakin on, että seuraavan luvun piirrosjälki saattaa olla parempaa. Ehkä. Kun saisi vielä pidettyä tarinan kasassa. Ja jatkettua ennen kuin viimeisetkin lukijat kaikkoavat.

  9. Lmmz Kirjoittaa:

    Unipäiväkirja, sellaista pitäisi taas itsekin joskus yrittää pitää. Lukioaikoina oli kova projekti sellaisen suhteen, mutta sitten jäi (kuten monet muutkin).

    Löysin sarjisblogisi jotenkin vasta nyt, täällähän on hienoa matskua, juuri sellaista mitä sarjisblogi minun käsittääkseni pitäisi ollakin – jos siis itse joskus omaa blogia saisin pystyyn. Mitäs muuta puuhat nykyään?

  10. arua Kirjoittaa:

    Sain pari kuvitusduunia ja yritän jatkaa Narullaa netissä (toistaiseksi vähän huonolla menestyksellä), eipä tässä muuta.

    Unipäiväkirja on ihan hauska ja auttaa muistamaan unia, mutta itsekin on tullut kirjattua niitä ylös aika väljästi. Pitäisi kai alkaa taas hardcore-unipäiväkirjan pito, vaika se aiheuttaakin heti sivuvaikutuksia, selkounien lisäksi valeheräämisiä ja unihalvauksia.

Jätä vastaus