Ehkä muuttuu

Tags: , , ,

7 kommenttia - “Ehkä muuttuu”

  1. Rika Kirjoittaa:

    Koskaan ei ole liian myöhäistä! Ja eikö se ole vain ”taiteellista kehitystä” kun jättää vanhat tyyliseikat ja tekee uusia?
    Ja luulenpa että tekee hyvää tosiaan muuttaa Ottiliaa nuoremman näköiseksi, mutta… Zaken hiukset… mitä olet tekemässä hänen kauniille hiuksilleen? Ja mekoille?!

    Miron on niin kaunis.

  2. Keijjo Kirjoittaa:

    Rika on oikees.

    Mua kiusaa kissanpiirtelykonventio, niissä järjestään kadotetaan kissan luonto. Sulla on parempia blogikisut, noitten sarjistyyppien luonne on aika kaukana kissan zeniläisestä pöljyydestä.

  3. arua Kirjoittaa:

    Blogikisut on oikeestaan sarjiskisuja, mulla on ollut esim Sarjarissa juttuja joihin piirsin kissat noin. Narullaan niistä jostain syystä X tuli tommosia, mutta suunnittelin että voisin muuttaa niitä kissamaisemmiksi. Sarjan ekoissa osissa ne puhuivat muutenkin liian hyvää kieltä, kun se myöhemmin on yrittänyt olla töksähtelevää ja kissamaisempaa.

    Tietenkin on sitten riskinä että tykkääkö lukijat jos asiat muuttuvat liikaa, vai onko se nimenomaan hyvä asia joka täytyy tehdä. Narusta ja Rullasta on käsittääkseni tykätty juri sellaisina kuin ne ovat nyt.

    Toisaalta taas Narulla ei ole saanut niin isoa suosiota, että tyylinvaihdos olisi kauhea riski.

  4. verna Kirjoittaa:

    Siis…… toi Miron……. <3

    Mutta tosiaan: koskaan ei ole liian myöhäistä tehdä ns. "tyylimuutoksia", etenkään jos ne on parempaan suuntaan. Mikään ei estä kokeilemasta. Ja onhan niitä vaikka kuinka tuhottomasti sarjakuvapiirtäjiä ja sarjoja joiden tyyli on muuttunut ja kehittynyt vuosien varrella. Turha ottaa takapakkia vaan sen takia että "lukijat ei EHKÄ tykkää". Sä tuppaat murehtimaan liikoja liian monesta asiasta.

  5. arua Kirjoittaa:

    Mironin uusi look on saanut nyt enemmän kehuja kuin nykyinen. 😀

  6. unni Kirjoittaa:

    NYAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!

    Uusi Miron on mun uusi miesihanteeni :´D

  7. arua Kirjoittaa:

    Tuolle Mironille on siis tilausta. HMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.

Jätä vastaus