Työn iloa

Tags: , , ,

5 kommenttia - “Työn iloa”

 1. teemuki Kirjoittaa:

  Jos tulee uusia ideoita, vanhat voi väistyä.

 2. arua Kirjoittaa:

  Niiden on pakkokin väistyä. Muutin tehdessä niin paljon, että käsiksen loppupää on paitsi huonoa ja puutteellista, myös ristiriidassa alkupään kanssa.
  Siitä on hyvä jatkaa… huoh.

 3. Miska Kirjoittaa:

  Hyvä et ees on joku käsikirjoitus jota muutella. Mulla on itellä muutama epätoivoinen ei koskaan valmiiksi tuleva pitkä sarjakuvaprojekti, jotka aloitin joskus 18-vuotiaana. Ne ei koskaan lopu, koska niissä ei mitään järkevään loppuun johtavaa käsikirjoitusta alkujankaan ollu. Toisaalta ehkä niissä on just se viehätys, kun ei koskaan tiedä seuraavaa sivua aloittaessaan mihin tarina tulee viemään.

 4. arua Kirjoittaa:

  Käsis on vain työkalu, joten sitä pitää käyttää jos siltä tuntuu ja miten se parhaiten palvelee… Oon omissa tekemisissä huomannut että käsikset tavallaan rajoittavat, mutta niitä ei voi jättää poiskaan. Silti aina jää asioita joita olisi pitänyt hioa paremmiksi.

 5. arua Kirjoittaa:

  Seuraava luku on jo tussausvaiheessa, se ei ole kovin pitkä joten valmistuu pian.

Jätä vastaus