Tyhmä peli

Auratodellisuus katoaa näillä näkymin ensi vuonna, ja samalla lähtevät sarjakuvat ja Narullan sivut. Pitäisikö hankkia tilalle blogi wordpress.comista, vaikkei se sivuja korvaakaan? Selviääkö piirtäjä ilman kunnollisia nettisivuja? Tarvitseeko Narullakaan enää omia sivuja?

Tags: ,

9 kommenttia - “Tyhmä peli”

 1. Kaisu Kirjoittaa:

  Musta blogia ois kyl kiva lukee ja voisihan siinä kirjotella Narullasta samalla kun muustakin. 🙂 Muuta mä en tiiä. Paitsi että mulla on sulle jotain Johannalta, saat sen sit joulun jälkeen kun nähdään.

 2. kjjo Kirjoittaa:

  En oikein ymmärrä, miksei sitä domainia sais uudestaan itelleen?

 3. arua Kirjoittaa:

  Pitäisi maksaa luottokortilla Jenkkeihin. Ajattelin että tämä olisi hyvä sauma miettiä vakavasti kannattaako sivuja jatkaa, niiden päivittäminen on tuskaa, ne eivät päivity ikinä ja uudistuksista huolimatta Narulla-osio näyttää ihan hirveältä enkä jaksa enkä ehdi miettiä mitä sille osaisi tehdä… enempi stressiä kuin hyötyä, siis.

  Blogissa on vain se että pysyvien infosivujen tekeminen on sillä hankalampaa, mutta kai se onnistuu vaikkei asentaisi WordPressiä erikseen vaan hankkisi vain blogin sieltä…

  Tosin enpä ole kyllä ihan varma mitä siihen blogiin laittaisin…

 4. kjjo Kirjoittaa:

  Voisin hoitaa sen rakkavuslahjaksi sulle kun laitat ohjeet.

 5. arua Kirjoittaa:

  Kiitos, mutta ku mun pitäisi miettiä miten ne sivut pitäisi laittaa järkevämmiksi, nyt se on vain ongelma johon ei tunnu löytyvän ratkaisua kun en valmistuneena medianomina itse osaa. :/
  Blogia tulisi ehkä jopa päivitettyä kun ei tarvitse säätää niin paljon.

 6. kjjo Kirjoittaa:

  Ymmärrän ja myötäelän. Itse olen vain unohtanut aktiivisesti.

 7. arua Kirjoittaa:

  Onhan se iso ratkaisu lopettaa nettisivut, mutta eipä niiden pitämiselle ole enää varsinaista syytä. Mitä nyt jotain Narulla-juttuja, mutta se ei koskaan lähtenyt lentoon ja kaikki haluavat vain lisää Tositarinoita ja sarjisblogia.

  Netissä on kuitenkin ilmaisia portfoliopalveluja joiden linkin voi lähettää jos tulee tarvis.

 8. verna Kirjoittaa:

  Mä hankin viime keväänä domainin…. Enkä rakentanut sivuja, kun en osannut enkä jaksanut opetella. :’D Osaan vaan haaskata rahaa.

  Ja tää merkintä oli hauska. Lisää!

 9. kjjo Kirjoittaa:

  Sulla on kyllä karmaisevan pureva huumorintaju 😀 <3

Jätä vastaus