Ruuanlaitto alkaa vaatia mielikuvitusta

Tags:

11 kommenttia - “Ruuanlaitto alkaa vaatia mielikuvitusta”

  1. Ida Kirjoittaa:

    Haha! Tunnen tuskasi, mun mies särkee, polttaa pilalle tai muuten tuhoaa keittiövälineitä sitä mukaa, kun tuon niitä ovesta sisään. Onneksi on paljon sukulaisia, jotka antaa ilomielin pois vanhoja patoja ja pannuja..

  2. Kejjo Kirjoittaa:

    Pitäis osua jonku naimisiinmenneen luo kylään. Häälahjana tulee tuplakamoja.

  3. verna Kirjoittaa:

    Pidä ”tuparit” ja pistä lahjapakko. Ehkä jotkut tuo pannuja. 😀

  4. arua Kirjoittaa:

    Jouduin just ostamaan toisen kattilan, koska totesin etten pärjää yhdellä millään. Työvalo ois kyllä varmasti tärkeämpi, tai muuten jatkan silmien pilaamista seuraavatkin 4 vuotta.

  5. Kejjo Kirjoittaa:

    Jonku pitäis lahjoittaa sulle semmonen kirkasvalolamppu työvaloksi, mulla se toimii hienosti mutta o vähä kalles.

  6. arua Kirjoittaa:

    Kun kyselin niin päivänvalolamppu olisi järkevin ja silmäystävällisin ratkaisu, onko se sama asia? Pakko siihen on kai satsata jos saan alle satasella, pärjään kyllä ilman paistinpannua jonkun aikaa. Nyt mulla on kauan kaipaamani iso kattila. Voin tehdä keittoa!

  7. Kejjo Kirjoittaa:

    Kirkasvalolamppu taitaa olla päivänvalolamppu. Semmoisen tarviit joka tapauksessa koska värintoisto pitäis jotenki toimia. Kattelin semmosta rengasmaista jossa oli (suotta) suurennuslasikin, se oli ainoo malli jonka varsi taipuili tarpeeksi, mutta sitä kauppias ei myyny kun tarvitsi itse. Sitte ostin jäykkävartisen jonka pistin valaisemaan epäsuorasti. Satasen piru maksoi. Yritä vihjailla joululahjaksi.

    Hongkongissa taisi olla yks aika halpa ja kelvollinen mutta en pysty varmistamaan.

  8. arua Kirjoittaa:

    Ilmeisesti tommosen lampun voisi laittaa tavalliseen pöytälamppuun, jonka saa ehkä 30 egellä. Hintaahan sille silti tulee, mutta… No, jos mulla on silmistä vielä jotain jäljellä niin satsaan kunnon työpöytään, tuoliin ja lamppuun, jos en nyt pysty sitä hankkimaan. Tai saa kaikkia joululahjaksi.

  9. Kejjo Kirjoittaa:

    Toistaiseksi riittävän kirkasta lamppua ei saa tavalliseen lamppuun. Tai en ole löytäny, mutta sää elätki ihmisten ilmoilla. Netissä ei oikeen nouse näkyville.

  10. arua Kirjoittaa:

    Mä ymmärsin että noissa päivänvalolampuissa on ihan tavalliset kannat. Mutta pitäisi kai kysellä vielä, en tiedä lampuista mitään.

  11. Kejjo Kirjoittaa:

    No jos semmoinen on tarpeeksi kirkas, se on kookas, eikä se mahdu varjostimen suojiin. Niinpä en voi käyttää semmoista kuin epäsuorana, jottei se häikäisisi.

Jätä vastaus